Απείλησε την πεθερά του με ψαροντούφεκο!

    Ημερομηνία:

    Οι σχέσεις ενός 40χρονου με την εν διαστάσει σύζυγό του ήταν στο σημείο «μηδέν» όταν μια ημέρα αποφάσισε να επισκεφθεί το σπίτι της πεθεράς του για να δει το παιδί του. 

    Εκείνη δεν του το επέτρεψε και ο 40χρονος αποχώρησε για να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα κρατώντας ένα ψαροντούφεκο. Μόλις η γυναίκα άνοιξε την πόρτα την απείλησε να της «ρίξει» και ακολούθησε «πανικός», με γαμπρό και πεθερά να καταλήγουν στο τμήμα. Η υπόθεση εκτυλίχθηκε το 2019 και η πεθερά ζήτησε χθες από το δικαστήριο να μην τιμωρηθεί ο πατέρας του εγγονιού της, καθώς οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού έχουν εξομαλυνθεί.

    Ο 40χρονος όμως δεν κατάφερε να γλυτώσει την καταδίκη, παρά το γεγονός ότι ζήτησε συγγνώμη από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

    Παραδέχθηκε πως την απείλησε με το ψαροντούφεκο, αλλά ζήτησε συγγνώμη και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 μηνών με αναστολή.

    https://www.protothema.gr/

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εξαγορά στα κρυφά – Πώς βρέθηκαν Rolls Royce και Bentley κάτω από την ίδια στέγη

    20 Νοεμβρίου 1931 Στον κόσμο των αυτοκινήτων, λίγα brands αποπνέουν...

    Πάτρα: Θρήνος για την Βασιλική Ζαχαροπούλου

    ΚΗΔΕΙA Την αγαπημένη μας σύζυγο, μητέρα, αδελφή, θεία & γιαγιά ΒΑΣΙΛΙΚΗ ...