Απέλαση Τζόκοβιτς: Συνοδεία αστυνομικών ο Σέρβος στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης (εικόνες)

    Ημερομηνία:

    Στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης συνόδευσαν οι αρχές της Αυστραλίας τον Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την τελεσίδικη απόφαση για απέλασή του την Κυριακή. Ο Σέρβος είναι πλέον σε πτήση προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

    apelasi-tzokovits-synodeia-astynomikon-o-servos-sto-aerodromio-tis-melvoyrnis-eikones0

    Φλίγκος

    Μερικές ώρες πριν την έναρξη του Όπεν της Αυστραλίας στη μεγαλούπολη της πολιτείας Βικτόρια, ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο που επιμένει ανεμβολίαστος κατά του κορωνοϊού παίρνει τον δρόμο της επιστροφής πειθαρχώντας, όπως δήλωσε, στις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Τον Σέρβο συνόδευσαν ομοσπονδιακοί αστυνομικοί.

    GLEARNET

    apelasi-tzokovits-synodeia-astynomikon-o-servos-sto-aerodromio-tis-melvoyrnis-eikones2

    Σημειώνεται πως ο νούμερο 1 παίκτης της παγκόσμιας κατάταξης φορούσε διπλή μάσκα στο αεροδρόμιο, ενώ όταν ήταν φορέας του κορωνοϊού τον Δεκέμβριο κυκλοφορούσε χωρίς μάσκα.

    apelasi-tzokovits-synodeia-astynomikon-o-servos-sto-aerodromio-tis-melvoyrnis-eikones4

    Ο Τζόκοβιτς επιβιβάστηκε σε πτήση με προορισμό το Ντουμπάι. Το αεροπλάνο αναχώρησε στις 2 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος (11 το βράδυ τοπική). Αναμένεται η άφιξή του στο Βελιγράδι στις 12.10 το μεσημέρι της Δευτέρας (τοπική ώρα), με πιθανές εκδηλώσεις υποδοχής στο αεροδρόμιο της σερβικής πρωτεύουσας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ερχονται δύο πεντάστερα ξενοδοχεία! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

    Προχωρούν με ταχύτατες διαδικασίες οι επενδύσεις της «Μπλε Κέδρος»,...

    Μαρία Καβογιάννη: Αυτό είναι το υπέροχο πέτρινο σπίτι της στο Πήλιο

    Η Μαρία Καβογιάννη είναι Χιώτισσα και επισκέπτεται το νησί όταν της...