Απέλαση Τζόκοβιτς: Συνοδεία αστυνομικών ο Σέρβος στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης (εικόνες)

    Ημερομηνία:

    Στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης συνόδευσαν οι αρχές της Αυστραλίας τον Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την τελεσίδικη απόφαση για απέλασή του την Κυριακή. Ο Σέρβος είναι πλέον σε πτήση προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

    apelasi-tzokovits-synodeia-astynomikon-o-servos-sto-aerodromio-tis-melvoyrnis-eikones0

    Μερικές ώρες πριν την έναρξη του Όπεν της Αυστραλίας στη μεγαλούπολη της πολιτείας Βικτόρια, ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο που επιμένει ανεμβολίαστος κατά του κορωνοϊού παίρνει τον δρόμο της επιστροφής πειθαρχώντας, όπως δήλωσε, στις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Τον Σέρβο συνόδευσαν ομοσπονδιακοί αστυνομικοί.

    apelasi-tzokovits-synodeia-astynomikon-o-servos-sto-aerodromio-tis-melvoyrnis-eikones2

    Σημειώνεται πως ο νούμερο 1 παίκτης της παγκόσμιας κατάταξης φορούσε διπλή μάσκα στο αεροδρόμιο, ενώ όταν ήταν φορέας του κορωνοϊού τον Δεκέμβριο κυκλοφορούσε χωρίς μάσκα.

    apelasi-tzokovits-synodeia-astynomikon-o-servos-sto-aerodromio-tis-melvoyrnis-eikones4

    Ο Τζόκοβιτς επιβιβάστηκε σε πτήση με προορισμό το Ντουμπάι. Το αεροπλάνο αναχώρησε στις 2 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος (11 το βράδυ τοπική). Αναμένεται η άφιξή του στο Βελιγράδι στις 12.10 το μεσημέρι της Δευτέρας (τοπική ώρα), με πιθανές εκδηλώσεις υποδοχής στο αεροδρόμιο της σερβικής πρωτεύουσας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 8 έως 12 Δεκεμβρίου

    Τον χάρτη των πληρωμών για την περίοδο 8 έως 12 Δεκεμβρίου...

    Γιατί πεινάμε περισσότερο όταν κάνει κρύο; 7 tips για να μην «ξεφύγουμε»

    Δεν είναι μόνο οι χαμηλότερες θερμοκρασίες και οι μικρότερες...

    Πάτρα: Ακρίβυνε και άλλο το γιορτινό τραπέζι – Δείτε στοιχεία

    Με τις τιμές σε χριστουγεννιάτικα γλυκά και βασικά τρόφιμα...

    Πατρών Πύργου: Δείτε πόσοι πέρασαν τα διόδια στο πρώτο 24ωρο

    Σε 7.592 ανήλθαν οι διελεύσεις στα 10 χιλιόµετρα του...