Απεβίωσε ο ηθοποιός Γιώργος Βουτσίνος, ο «αστυνόμος Βούρβαχης» στη Λάμψη

    Ημερομηνία:

    Στο Σισμανόγλειο έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Βουτσίνος, ο οποίος ξεχώρισε ως αστυνόμος Βούρβαχης στη θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκολου «Λάμψη», χθες το πρωί Τετάρτη 6/4/2023. Η σύζυγός του Βάντα Καρακατσάνη μίλησε στην Espresso για τις τελευταίες στιγμές του ηθοποιού.

    «Εδώ και έναν μήνα είχε εισαχθεί ο Γιώργος με ειλεό στο νοσοκομείο. Είχε κάποιες επιπλοκές και δεν μπορούσε να γίνει καμία εγχείρηση. Ωστόσο οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί και πιστεύαμε πως θα βγει και πάλι νικητής. Ένα μικρόβιο όμως ήταν αυτό που τον κράτησε μέσα» είπε.

    Και συνέχισε: «Την Τετάρτη το βράδυ, αφού μιλήσαμε στο τηλέφωνο μου λέει: “Βάντα μου κουράστηκα. Δεν αντέχω άλλο”. Του απάντησα: “Κάνε κουράγιο βρε Γιώργο μου και θα βγεις μέχρι το Σάββατο”. Μου λέει: “Μπα, βλέπω να πηγαίνω στον Νίκο”. Δεν έδωσα σημασία. Το πρωί της Πέμπτης με πήραν τηλέφωνο. Έπαθε ανακοπή μέσα στο νοσοκομείο» σημείωσε η σύζυγός του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μάριος Φραγκούλης για την ακύρωση των εμφανίσεών του με την Ελευθερία Αρβανιτάκη: Να ξεκουραστεί και να ξαναβρεί τον εαυτό της

    Για την Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε ο Μάριος Φραγκούλης, με αφορμή την ακύρωση των...

    Τελωνείο Μαυροματίου: Συνελήφθη και ο προϊστάμενος για δωροδοκία, δωροληψία και παράβαση καθήκοντος

    Μετά τις συλλήψεις των13 τελωνειακών, το τμήμα Εσωτερικών υποθέσεων συνέλαβε...