Απεβίωσε ο ηθοποιός Γιώργος Βουτσίνος, ο «αστυνόμος Βούρβαχης» στη Λάμψη

    Ημερομηνία:

    Στο Σισμανόγλειο έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Βουτσίνος, ο οποίος ξεχώρισε ως αστυνόμος Βούρβαχης στη θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκολου «Λάμψη», χθες το πρωί Τετάρτη 6/4/2023. Η σύζυγός του Βάντα Καρακατσάνη μίλησε στην Espresso για τις τελευταίες στιγμές του ηθοποιού.

    ICECAP

    «Εδώ και έναν μήνα είχε εισαχθεί ο Γιώργος με ειλεό στο νοσοκομείο. Είχε κάποιες επιπλοκές και δεν μπορούσε να γίνει καμία εγχείρηση. Ωστόσο οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί και πιστεύαμε πως θα βγει και πάλι νικητής. Ένα μικρόβιο όμως ήταν αυτό που τον κράτησε μέσα» είπε.

    Και συνέχισε: «Την Τετάρτη το βράδυ, αφού μιλήσαμε στο τηλέφωνο μου λέει: “Βάντα μου κουράστηκα. Δεν αντέχω άλλο”. Του απάντησα: “Κάνε κουράγιο βρε Γιώργο μου και θα βγεις μέχρι το Σάββατο”. Μου λέει: “Μπα, βλέπω να πηγαίνω στον Νίκο”. Δεν έδωσα σημασία. Το πρωί της Πέμπτης με πήραν τηλέφωνο. Έπαθε ανακοπή μέσα στο νοσοκομείο» σημείωσε η σύζυγός του.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Μπαράζ τροχαίων το Πάσχα – Δύο νεκροί – ένας διασωληνωμένος – Πολλοί τραυματίες – ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

    Μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων με δύο νεκρούς και πολλούς τραυματίες...

    Ο πλανήτης θα συνεχίσει να διψάει όσο αυξάνεται η παγκόσμια θερμοκρασία

    Είναι γνωστό ότι η παγκόσμια θερμοκρασία αυξάνεται με σοβαρές επιπτώσεις για το...

    Το λιμάνι του Ηρακλείου ανεβαίνει επίπεδο στην κρουαζιέρα – Παρθενική προσέγγιση του Sun Princess

    Το λιμάνι του Ηρακλείου συνεχίζει να ενισχύει τη θέση του ως...

    Κρίσιμη συνάντηση Ουκρανίας, Ευρώπης και ΗΠΑ την Τετάρτη – Στο τραπέζι σχέδιο ειρήνης με τη Ρωσία

    Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε σήμερα ότι οι Ουκρανοί...