ΑΠΙΣΤΕΤΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Λοβέρδος και Παπανδρέου έφτιαξαν μπάντα και λένε τα κάλαντα

    Ημερομηνία:

    Σε ρόλο… ντράμερ ο Ανδρέας Λοβέρδος και παρέα με τον Νίκο Παπανδρέου στην κιθάρα, εύχεται χρόνια πολλά.

    Λοβέρδος και Παπανδρέου έπιασαν τα μουσικά όργανα και μαζί με την μπάντα τους «Δεύτερη Ευκαιρία» είπαν τα κάλαντα. Το όνομα της μπάντας τους δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς, όπως όλα δείχνουν, παραπέμπει στην προσπάθεια που κάνουν στον χώρο της μουσικής τον τελευταίο καιρό.  Σύμφωνα με πληροφορίες, συνηθίζουν να μαζεύονται σε στούντιο κάθε βδομάδα, να τραγουδούν, να χορεύουν και να  περνούν καλα!

    Δείτε το βίντεο:

     

    ICECAP

    Στην μπάντα τους συμμετέχουν κατά καιρούς φίλοι και συνεργάτες, όπως ο Γιώργος Κουβαράς και  η Μαρία Μηλίνη.

    Τα χρέη τραγουδιστών έχουν αναλάβει ο δικηγόρος Άγγελος Καραχάλιος και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Ανδρεα Λοβέρδου και η  δικηγόρος Πηνελόπη Κλάρα.  Στο μπουζούκι είναι ο γιατρός – ακτινολόγος Χρήστος Παπαθανασόπουλος και στα πλήκτρα η Τατιάνα Δουβαρά.

    «Να τα πούμε; Ευχές για καλή χρονιά από τη μπάντα μας «Δεύτερη Ευκαιρία»!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter o βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ: Κάθε Μεγάλη Παρασκευή η δίκη του Βαραββά! Ποιοι πρωταγωνιστούσαν

    Του Κ. Φλαμή Σαν σήμερα, κάθε χρόνο πριν πολλά χρόνια,...

    Αλμπερτ Μπουρλά (Pfizer): «Δεσμευόμαστε να επεκτείνουμε την παρουσία της Pfizer στην Ελλάδα»

    Ο Αλμπερτ Μπουρλά δεν χρειάζεται συστάσεις. Ως επικεφαλής της Pfizer, μία από τις...

    Γραφικά εκκλησάκια της Αχαΐας – Ξεχωρίζουν για την μοναδική ιστορία τους (φωτο)

    Στο νομό Αχαΐας υπάρχουν αρκετά εκκλησάκια σε κάθε γωνιά...

    Μιζούρι: 32χρονη καθηγήτρια Μουσικής σε γυμνάσιο συνελήφθη για δύο σεξουαλικές επιθέσεις σε μαθητή της

    Στη σύλληψη μιας 32χρονης καθηγήτριας Μουσικής σε γυμνάσιο για σεξουαλική επίθεση σε μαθητή της προχώρησαν...