Απίστευτες απάτες από 61χρονο με έσοδα πάνω από 1 εκατ. ευρώ – Τον έπιασε η Αστυνομία

    Ημερομηνία:

    Στον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 61χρονου στη Νέα Μάκρη προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, επειδή εκκρεμούσε εις βάρος του καταδικαστική απόφαση κάθειρξης 7 ετών για απάτες κατ’ εξακολούθηση.

    Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 61χρονος από τη Νέα Μάκρη έκανε τις απάτες υποδυόμενος έναν εύρωστο οικονομικά επιχειρηματία και εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας που έκανε επενδύσεις στον τομέα των κατασκευών στην Ελλάδα αλλά και σε αραβικές χώρες.

    Στο σύνολο της δράσης του, κατάφερε να αποσπάσει συνολικά πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, αφού έπαιρνε προκαταβολικά μεγάλα χρηματικά ποσά από τα θύματά του, χωρίς να παραδώσει ποτέ τα έργα που είχε δήθεν αναλάβει, επικαλούμενος οικονομικά προβλήματα.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

    Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε καρναβαλικούς ρυθμούς η Πάτρα – Τα εντυπωσιακά άρματα του καρναβαλιού (video)

    Σε εορταστικό κλίμα και με έντονη καρναβαλική ατμόσφαιρα έχει...

    Ταμείο Δικηγόρων Πάτρας: Διερευνώνται κινήσεις χρημάτων σε κοινούς λογαριασμούς

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο διαχειριστικός έλεγχος που διενεργούν...

    Γονείς στις ΗΠΑ προσπάθησαν να στραγγαλίσουν τη 17χρονη κόρη τους – Αρνήθηκε να παντρευτεί ηλικιωμένο

    Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Ουάσινγκτον, όπου δύο γονείς...
    Best Shop