ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΟ Α’ Νεκροταφείο! Πατρινός τραγουδιστής γύριζε βίντεο κλιπ και έγινε… της κακομοίρας – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν πριν μερικές ημέρες στο Α΄ Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών, όταν ο πατρινός καλλιτέχνης Δημήτρης Δημόπουλος βρέθηκε να τραγουδάει ανάμεσα στα μνήματα, προκαλώντας την έκπληξη των συγγενών τεθνεώτων και των ιερέων που βρίσκονταν εκεί.

    Οι επισκέπτες του νεκροταφείου, γεμάτοι αμηχανία και περιέργεια, παρατήρησαν ότι τον ακολουθούσαν κάμερες και προβολείς, ενώ από τα ηχεία ακουγόταν λαϊκή μουσική.

    Η είδηση σύμφωνα με την εφημερίδα “Πελοπόννησος”, διαδόθηκε γρήγορα και πολλοί συγκεντρώθηκαν στο σημείο, μερικοί μάλιστα από κηδεία που μόλις είχε ολοκληρωθεί. Η σκηνή αυτή προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις, με κάποιους να κάνουν λόγο για ιεροσυλία, ενώ ιερείς τράβηξαν φωτογραφίες, προφανώς για να ενημερώσουν την Ιερά Μητρόπολη.

    Ωστόσο, οι σχετικές εξηγήσεις ήρθαν αργότερα, και αποκαλύφθηκε ότι τα γυρίσματα αφορούσαν τη νέα δισκογραφική δουλειά του Δημήτρη Δημόπουλου, ο οποίος επιλέχθηκε από τον μεγάλο Κώστα Χατζή να ερμηνεύσει έξι νέα τραγούδια του για έναν δίσκο με τίτλο «Πεκινουά». Ο τίτλος αναφέρεται στις εξευγενισμένες λαϊκές συνθέσεις του Χατζή, που εμπιστεύθηκε στον Δημόπουλο, θεωρώντας τον τον «μεγαλύτερο σύγχρονο λαϊκό τραγουδιστή».

    Για τα γυρίσματα στο νεκροταφείο, ελήφθη άδεια από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων, Μιχάλη Αναστασίου.
    TO BINTEO ΚΛΙΠ – Παραγωγή: Γιάννης Πεφάνης

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Μπήκαν χρήματα για τους πυρόπληκτους

    Από την Αντιδημαρχία Υγείας και Πρόνοιας γνωστοποιείται ότι πιστώθηκε...

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Φωτιά σε διαμέρισμα! Ηταν μέσα μία γυναίκα – φωτο

    Συναγερμός στις 3 μ.μ. της Πέμπτης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία...

    Πάτρα – Δείτε τις πρώτες φωτο: Παραδόθηκε στις 2 μ.μ. η Πατρών Πύργου

    Στην κυκλοφορία παραδόθηκε σήμερα, το τμήμα Μιντιλόγλι – Καμίνια,...

    ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: Στο παρασκήνιο του ECO FORUM 2025

    Στο περιθώριο του ECO FORUM, εκεί που οι επίσημες...