Απίστευτη απόδειξη 4 ατόμων από το εστιατόριο του Salt Bae: Μόνο τα κρασιά έκαναν 34.000€

    Ημερομηνία:

    Ο ντόρος γύρω από το νέο εστιατόριο του Salt Bae στην Αγγλία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Αρχικά είχαμε τα αρνητικά σχόλια για τις τιμές του, ενώ στη συνέχεια φτάσαμε στις συγκρίσεις με μία άλλη επιχείρηση που προσφέρει την ίδια μπριζόλα 600 ευρώ πιο φθηνά από ότι ο Τούρκος χασάπης.

    Τώρα, στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκε μία άλλη απόδειξη από το μαγαζί του Nusret Gokce, το ύψος της οποίας μόνο ως εξωφρενικό μπορεί να χαρακτηριστεί.

    Και αυτό γιατί ο λογαριασμός που ανέβασε ένας ανώνυμος χρήστης του Reddit, είχε ως συνολικό τις 37.000 λίρες που αντιστοιχούν σε 43.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 5.600 είναι για το σέρβις.

    Όπως μπορείτε να δείτε μόνο η χρυσή tomahawk κάνει 944 ευρώ, ενώ η παραγγελία περιελάμβανε 16 απλούς μπακλαβάδες που κόστιζαν 472 ευρώ και 4 χρυσούς έναντι 236 ευρώ.

    απόδειξη

    Βέβαια, ο λογαριασμός εκτοξεύτηκε σε τέτοια επίπεδα λόγω των ακριβών κρασιών που μόνα τους, κόστιζαν 34.000 ευρώ.

    Αρκετοί σχολίαζαν αρνητικά τις εξωφρενικά υψηλές τιμές, ενώ άλλοι τα έχωναν στους πελάτες που όχι απλά προχωρούσαν σε τέτοιο ξόδεψα χρημάτων, αλλά το flexαραν στα social media.
    σχολια
    σχόλια1

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυξήσεις και επιδόματα για 1,4 εκατ. συνταξιούχους – Όλα τα ποσά και τα κριτήρια

    Αυξήσεις συντάξεων έως 65 ευρώ τον μήνα, μισή αύξηση για...

    Μασκ και Τραμπ κάνουν restart στη σχέση τους: Το δείπνο της συμφιλίωσης και το παρασκήνιο της προσέγγισης

    Ο Έλον Μασκ επέστρεψε στον Λευκό Οίκο ύστερα από μήνες έντασης με τον...

    Τρόμος σε κούρσα: 34χρονος επιτέθηκε σε ταξιτζή που αρνήθηκε να τον πάρει

    Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός ο οποίος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί και...

    27χρονος πήγε να καταγγείλει ληστεία και βρέθηκε να δικάζεται καθώς έκλεισε ερωτικό ραντεβού με ανήλικη

    Αθώος κρίθηκε απο το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο 27χρονος που...