Απίστευτη καταγγελία για εργοδότη – Επέβαλε στους εργαζόμενους να κάνουν push ups

    Ημερομηνία:

    Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησαν εργαζόμενοι ελληνικής επιχείρησηςπου αποκάλυψαν ότι ο εργοδότης τους επέβαλλε στρατιωτική πειθαρχία εξαναγκάζοντάς τους να κάνουν push ups, όπως ακριβώς γίνεται στον Στρατό, όταν οι φαντάροι υποπίπτουν σε παραπτώματα.

    Όπως μετέδωσε το Mega, ο εν λόγω επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης εταιρείας τροφίμων με εξαγωγική δραστηριότητα έδινε στα ανώτερα στελέχη της εταιρείας στρατιωτικούς βαθμούς όπως επιλοχίας, λοχαγός, ταξίαρχος κ.ά.

    Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρίες και καταγγελίες η πρακτική του εργοδότη δεν σταμάταγε στην επιβολή βαθμών αλλά και στην απαίτησή του όλοι οι εργαζόμενοι να κάνουν push ups.

    Όπως όλα δείχνουν οι πρακτικές του επιχειρηματία δεν είχαν «ταβάνι» καθώς είχε προσλάβει και personal trainer για να γυμνάζει τους εργαζομένους του και να τους εκδίδει και πτυχία για διάφορα αθλήματα.

    Μετά από όλα αυτά, όπως είναι φυσικό πολλοί εργαζόμενοι αποχώρησαν από την εταιρεία, ενώ υπήρξαν πολλοί που προσπάθησαν να νουθετήσουν τον επιχειρηματία, δίχως όμως αποτέλεσμα.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιερέας κατήγγειλε ατασθαλίες και τιμωρήθηκε για σκανδαλισμό…

    ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ βρέθηκε κατηγορούμενος ιερέας στη Λάρισα. Ο λόγος...

    ΠΑΤΡΑ: Ανοικτή συζήτηση την Τετάρτη για τη «Μεταφορά μαθητών» στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου

    Με κεντρικό σύνθημα «Πάμε Σχολείο», θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση...

    ΠΑΤΡΑ – Αλεξάνδρα Σδούκου: «Το πόρισμα Καρώνη καταρρίπτει με κρότο τα περί συγκάληψης στα Τέμπη»

    Με σαφείς αιχμές κατά της αντιπολίτευσης αλλά και με...