ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Από δημοτικό σχολείο “διέρρευσε” φωτογραφία με ομπρέλα μέσα σε γραφείο…προϊόν σκηνοθεσίας!

    Ημερομηνία:

    Διαψεύδει η δημοτική αρχή της Πάτρας δημοσίευμα της εφημερίδας Πελοπόννησος πως στο 3ο δημοτικό σχολείο Πατρών (κοντά στο Αρχαίο Ωδείο) δάσκαλοι έχουν ομπρέλες μέσα στα γραφεία γιατί στάζει. Η φωτογραφία δόθηκε σε δημοσιογράφο από το σχολείο, όχι όμως από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ο οποίος διαψεύδει την ύπαρξη ομπρέλας! Αρα αν σκηνοθετήθηκε, η σκηνοθεσία έγινε… από άλλον παράγοντα του δημοτικού σχολείου. Το πρόβλημα της στέγης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο είναι γνωστό, όμως… ουδέποτε χρειάστηκαν ομπρέλες μέσα σε εσωτερικούς του χώρους. Είναι βέβαιο πάντως ότι ο συντάκτης του κειμένου δεν “σκηνοθέτησε” το ρεπορτάζ και η φωτογραφία με την ομπρέλα του εδόθη από το σχολείο! Απομένει να δούμε την απάντηση του 3ου Δημοτικού ή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

    Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:

    “Τις τελευταίες μέρες, διαδέχονται το ένα το άλλο τα «ρεπορτάζ» σε τοπική εφημερίδα, κάποιων, οι οποίοι εκτός απ’ τη γνωστή τους εμμονή ενάντια στη Δημοτική Αρχή (που την έχουμε συνηθίσει και δεν θα τη σχολιάζαμε), ανέδειξαν όψιμα και νέο ταλέντο. Αυτό της δημιουργικής γραφής, της (κακής) σκηνοθεσίας και της θεατρικής αφήγησης καταστάσεων που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και μάλιστα φτάνουν στα όρια της γραφικότητας, της αθλιότητας και της αυτογελοιοποίησης.

    Η Δημοτική Αρχή δεν ζήτησε από κανέναν να της «βλογάει τα γένια» ή να μην αναδεικνύει αυτά που θεωρεί προβλήματα. Αυτό όμως είναι πολύ διαφορετικό απ’ την συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας, την αναζήτηση «με το μικροσκόπιο» κάθε λεπτομέρειας για διαμόρφωση κακής εικόνας, τη χρήση σκηνοθετικών ευρημάτων (ομπρέλες κ.α.) με όρους που θεωρούμε ότι παραβιάζουν κατάφωρα τη δημοσιογραφική δεοντολογία.

    Σίγουρα πάντως, αναδεικνύεται η αγωνία ορισμένων για το γεγονός ότι στην Πάτρα πραγματοποιείται τεράστιο έργο απ’ τη συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης, πράγμα που ενοχλεί αυτούς που δεν θέλουν να γίνεται τίποτα, όπως στο παρελθόν.

    Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Από δημοτικό σχολείο "διέρρευσε" φωτογραφία με ομπρέλα μέσα σε γραφείο...προϊόν σκηνοθεσίας!

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Βόμβα» Ζελένσκι: Δηλώνει έτοιμος να παραιτηθεί για την ειρήνη στην Ουκρανία και την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ

    Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε ότι είναι διατεθειμένος...

    2,1 εκατ. συνταξιούχοι αποκλείονται από τα αναδρομικά – του Θεόδωρου Ξούλου, Οικονομολόγου

    Με την πρόσφατη απόφαση του, το ΑΕΔ έκρινε πως...

    Μασκ προς ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: Πείτε μου τι δουλειά κάνετε αλλιώς παραιτηθείτε

    Η κυβέρνηση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, άρχισε να...
    Best Shop