ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Εμπορος της Πάτρας πλήρωνε ρεύμα 2.200 ευρώ και του ήρθε… ταμπλάς! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

    Ημερομηνία:

    Τεράστιο πρόβλημα αποτελεί για καταστήματα και επιχειρηματίες η μεγάλη αύξηση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος. Να σημειώσουμε ότι αυτή οφείλεται στη ρήτρα αναπροσαρμογής χρεώσεων προμήθειας. Πρόκειται για μηχανισμό αναπροσαρμογής των χρεώσεων προμήθειας και αντικατοπτρίζει τις διακυμάνσεις του κόστους προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.

    Ο τρόπος εφαρμογής της Ρήτρας Αναπροσαρμογής Χρεώσεων Προμήθειας αποτυπώνεται στο εκάστοτε τιμολόγιο προμήθειας. Στον τύπο υπολογισμού για την Πίστωση/Χρέωση Αναπροσαρμογής όλες οι μεταβλητές είναι δημοσιευμένες και ευχερώς επαληθεύσιμες από τους πελάτες.

     Χαρακτηριστική περίπτωση λογαριασμου όπου οφειλή των 2.200 ευρώ έγινε χρέος 5.000 ευρώ. 

    Όπως αναφέρει ο Μάκης Μακρής, Γεν. Γραμματέας του ΕΕΣΠ:

    “Συνάδελφος, μου έστειλε τον τελευταίο εκκαθαριστικό του λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, δεν ειναι ο πρώτος..!
    Τα 2.200€ έγιναν 5.000€!!!
    Να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να “συντονιστούμε” αλλά όχι πίσω από πολιτικά κείμενα άνευ ουσίας.
    Πρέπει να ευθυγραμμιστούμε πλήρως με τη πραγματικότητα που έχει βγάλει στον αφρό ουσιαστικά κοινωνικά προβλήματα.
    Η Καθημερινότητα επιτάσσει, επιβάλει κι εμείς δεν πρέπει να ακολουθούμε σαν παρδαλά κατσίκια.! Γιατί αυτό δεν ειναι Πολιτική.
    Πολιτικη ειναι να προβλέπεις το πρόβλημα!
    Πολιτική ειναι να εμπνέεις με τη λύση του προβλήματος!”

    ICECAP
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Εμπορος της Πάτρας πλήρωνε ρεύμα 2.200 ευρώ και του ήρθε... ταμπλάς! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων σήμερα Μεγάλο Σάββατο

    Το εορταστικό Πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων της Πάτρας έχει ως...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η 30ΧΡΟΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΙΕΡΕΑ” ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: “Μου ακουμπούσε το ερεθισμένο μόριό του στο κεφάλι μου”

    Μετά την τελεσίδικη καταδίκη του 53χρονου ιερέα που συστηματικά...

    Μαρία Πολύζου: «Έτρεξα για να φύγω από το σκοτάδι, σήμερα τρέχω για να τραβήξω άλλους στο φως»

    Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Πατρινή Μαρία Πολύζου....

    Μπουρδούμης για Δροσάκη: «Έχει δικαιωθεί ήδη μέσα στη δουλειά της»

    Στο podcast των Rainbow Mermaids βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ο...