Απίστευτο: Η Λάτσιο ισοφάρισε σε 1-1 την Ατλέτικο με γκολ του… τερματοφύλακά της στο 90+5′!

Ημερομηνία:

Απίστευτο φινάλε είχε ο αγώνας ανάμεσα στη Λάτσιο και την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Ολίμπικο», για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Με τους «ροχιμπλάνκος» να προηγούνται με 1-0 οι Ιταλοί κατέβαλλαν προσπάθειες για να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, το οποίο τους στέρησε σε αρκετές περιπτώσεις ο Όμπλακ με τις σωτήριες επεμβάσεις του.

Εν τέλει την ήττα των «λατσιάλι» την απέτρεψε ο τερματοφύλακας τους, Ιβάν Προβεντέλ, ο οποίος στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ είχε πάει στην άλλη εστία, κατάφερε να κάνει το 1-1 με κεφαλιά.

Όπως ήταν φυσικό αυτό το γκολ έβαλε… φωτιά στις εξέδρες του «Ολίμπικο», με τον γκολκίπερ των πρωτευουσιάνων να «πνίγεται» στις αγκαλιές των συμπαικτών του, την ώρα που οι Μαδριλένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έχασαν το τρίποντο.

 

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ο Αραξος συνεχίζει ακάθεκτος

Ο Αραξος συνεχίζει ακάθεκτος! Νέο απευθείας αεροπορικό δρομολόγιο από...

Υπόθεση Βασίλη Μάγγου: Ένοχοι οι πέντε από τους έξι αστυνομικούς – «Παραδίνεται δικαιωμένος στην ιστορία»

Ένοχους έκρινε τους πέντε από τους έξι κατηγορούμενους αστυνομικούς...

Πάτρα: Απαιτείται άμεση παρέμβαση και για τα σιντριβάνια στα Ψηλαλώνια

Απαιτείται άμεση παρέμβαση και για τα σιντριβάνια στα Ψηλαλώνια....

Επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του Θάνου Πλεύρη στο Κολωνάκι – ΦΩΤΟ

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (1/11) στο...