ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μέσα από το κελί η Ρούλα σκέφθηκε να ζητήσει διαζύγιο από τον Μάνο

    Ημερομηνία:

    Οριστική φαίνεται πως είναι η ρήξη μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, μετά τη σύλληψη της 33χρονης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η Ρούλα Πισπιρίγκου που κρατείται στη ΓΑΔΑ, θα καταθέσει τη Δευτέρα – το αργότερο την Τρίτη- αίτηση διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος δείχνει να έχει αποστασιοποιηθεί μετά τη σύλληψη της εν διαστάσει συζύγου του.

    Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σε δήλωσή της στον ΑΝΤ1 μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ για ακόμη μια φορά είπε ότι θα κάνει το παν για να αποδείξει την αλήθεια, ενώ άφησε αιχμές κατά του Μάνου Δασκαλάκη, κάνοντας λόγο για “κροκοδείλια δάκρυα”.

    Όπως είπε η 33χρονη κατηγορούμενη στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι”, “θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά και θα φέρω ό, τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς μερικούς που κάνουν (σ.σ. χύνουν) τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν Άγιοι”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρέη στον ΕΦΚΑ: Πότε διαγράφονται και τι ισχύει για τις συντάξεις και την ασφαλιστική ενημερότητα

    Η νομοθεσία για τις ασφαλιστικές οφειλές προς τον e-ΕΦΚΑ προβλέπει πλέον ότι...

    ΠΑΤΡΑ: Εμφανίστηκε επιχειρηματίας για να εμπλακεί… σε άλλα μονοπάτια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9/

    ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά απέναντι από την Πάτρα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Μεγάλη φωτιά στη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας κοντά στο Αντίρριο. Ορατή...