ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Οι δύο από τους 5 συλληφθέντες στο Μιντιλόγλι… είχαν συλληφθεί στο πάρτι της Οβρυάς

    Ημερομηνία:

    Η Αστυνομία «χάλασε» το κορωνοπάρτι που διοργάνωσαν στο Μιντιλόγλι πέντε άτομα, ανάμεσά τους και δύο που είχαν συλληφθεί πρόσφατα για κορωνοπάρτι στην περιοχή της Οβρυάς.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το πάρτι έγινε σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, με τους διοργανωτές να έχουν “εξασφαλίσει” ρεύμα από διπλανό σπίτι και συμμετείχαν συνολικά 98 άτομα!

    Η Αστυνομία αξιοποιώντας πληροφορίες εντόπισε το σημείο και έκανε έφοδο στο σημείο. Η επιχείρηση στήθηκε από το Γ΄ Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας με επικεφαλής τον διοικητή Παντελή Τσίρκα και με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων από άλλες υπηρεσίες που διέθεσε άμεσα ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, ταξίαρχος Γιώργος Κυριακόπουλος.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Έγιναν πέντε συλλήψεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου ενώ επιβλήθηκαν και τσουχτερά πρόστιμα, ύψους 5.000 ευρώ στους δύο εξ αυτών καθώς υπέπεσαν στο ίδιο αδίκημα για δεύτερη φορά, ενώ στους άλλους τρεις (ανάμεσά τους οι dj και ο ιδιοκτήτης του χώρου) πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

    Στους συμμετέχοντες στο πάρτι, 93 συνολικά άτομα, τους επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ στον καθένα.

    Οι πέντε συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Επέστρεψε στο σπίτι του μετά την επέμβαση για τοποθέτηση στεντ – «Τέρμα το τσιγάρο, προλάβαμε»

    Στο σπίτι του επέστρεψε ο γραμματέας της Νέας Αριστεράς, Γαβριήλ...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 16/9/2025

    19:45 COSMOTE SPORT 7 HD PSV Αϊντχόφεν – Ουνιόν...

    Σοκ στο Μιλάνο: 83χρονη σκοτώθηκε από άνδρα που πήδηξε από μπαλκόνι και έπεσε πάνω της

    Μια 83χρονη γυναίκα στο Μιλάνο σκοτώθηκε όταν ένας άνδρας, που επιχείρησε...