ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Κατέβασε πιάνο στη μέση της οδού Ερμού στην Πάτρα… και άρχισε να παίζει! Το μήνυμα που “πέρασε”

    Ημερομηνία:

    Ο Πατρινός Γιάγκος Ραυτόπουλος σε μία προσπάθεια του να δείξει ότι οι μουσικοί και γενικότερα οι καλλιτέχνες θα πρέπει να ζουν μέσα από την τέχνη τους, κάνοντας το επάγγελμα που αγαπούν και έχουν σπουδάσει και ότι χρειάζεται η χώρα να διαμορφώσει τις ανάλογες συνθήκες για αυτό, τι νομίζετε ότι έκανε;

    Πήρε ένα πιάνο, το έβαλε στο πάνω μέρος της Ερμού (ανάμεσα από Κορίνθου και Κανακάρη), στη μέση του δρόμου και ξεκίνησε να παίζει στέλνοντας με καυστικό και χιουμοριστικό τρόπο το εξής μήνυμα στα social media και στο tik tok: «Διότι οι πιανίστες δεν πρέπει να καταλήγουν στον δρόμο».

    Και ο τίτλο του βίντεο; «Στην Ελλάδα η Μουσική “σε αφήνει στο Δρόμο”». Καταλαβαίνετε τι έγινε στην Ερμού. Σάστισαν οι περαστικοί και απόρησαν, ενώ άλλοι ακούγοντας τη μουσική ξεκίνησαν να χειροκροτούν, χωρίς να γνωρίζουν καλά – καλά τον σκοπό αυτής της πρωτοβουλίας.

    Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα μάθαμε το πιάνο που έπαιξε στην Ερμού το έφερε από την Αθήνα, ειδικά για τα γυρίσματα του βίντεο – κλιπ που ετοιμάζει για την καινούργια του εκπομπή που θα ξεκινήσει από τον Ιούνιο.

    Ακούστε τη μουσική και δείτε το βίντεο που φανερώνει ότι ο Γιάγκος Ραυτόπουλος, εκτός όλων των άλλων, είναι ένας πολύ καλός πιανίστας.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΦΩΤΙΕΣ: Στο “κίτρινο” περιοχές της Δυτ. Ελλάδας και την Παρασκευή – Χάρτης

    Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Νέος σεισμός στις 4 τα ξημερώματα

    Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα...

    Αποφυλακίζονται Παναγιώταρος και Παππάς με περιοριστικούς όρους

    Την αποφυλάκιση των Ηλία Παναγιώταρου και Χρήστου Παππά αποφάσισε...