Απίθανο εξιτήριο από Νοσοκομείο της Λάρισας: Η νοσηλεία πέτυχε, ο ασθενής… απεβίωσε!

    Ημερομηνία:

    Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά! Έδωσαν εξιτήριο σε ασθενή που πέθανε, γράφοντας μάλιστα πως η έκβαση της νοσηλείας του είναι καλή.

    Στο εξιτήριο όπου έχουν σβηστεί όλα τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, αναφέρεται πως προσβλήθηκε από κολοβακτηρίδιο νοσηλεύτηκε με την έκβαση μάλιστα της νοσηλείας του να είναι καλή αφού χαρακτηρίζεται βελτιωμένη. Μέχρι εδώ όλα καλά. Όταν όμως μία σειρά παρακάτω διαβάζει κανείς τον τύπο της «εξαγωγής», δηλαδή τον τρόπο που πήρε εξιτήριο ο ασθενής, βλέπει πως… πέθανε!

    «Όλη η αθάνατη Ελλαδάρα σε ένα εξιτήριο. Η νοσηλεία επέτυχε αλλά ο ασθενής απέθανε. Όμως, μάλλον θα έγινε ζόμπι, οπότε κάθε φορά που θα ξαναπηγαίνει στο νοσοκομείο, θα πρέπει να έχει μαζί του το χαρτί, διότι δεν κρατάν ηλεκτρονικό αρχείο ή δεν έχουν αρχίσει να καταχωρούν τα ζόμπι.» σχολιάζει ο κ. Τζήμερος.

    ejitirio

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πατρινοί γιατροί “ασπίδα” για κακοποιημένα παιδιά: «Τελείωσαν τα ψέματα. Δεν θα υπάρχουν άλλοθι»

    του Αχιλλέα Ροδίτη Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, δύο διακεκριμένοι...

    Taste Atlas: Τα 100 καλύτερα μπισκότα στον κόσμο – Τρία ελληνικά στην πρώτη 20άδα

    Μελομακάρονα, αμυγδαλωτά και μουστοκούλουρα είναι στη λίστα του Taste Atlas με τα 100...

    Οι 10 πιο περίεργοι νόμοι στον κόσμο που σίγουρα δεν ήξερες

    Οι κοινωνίες για να λειτουργήσουν σωστά χρειάζονται κανόνες ώστε οι άνθρωποι...