Από σήμερα μέχρι τον Ιούλιο κυκλοφοριακές ρυθίσεις στην Ιόνια Οδό

Ημερομηνία:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στον αυτοκινητόδρομο «Ιόνια Οδός» με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από σήμερα Τετάρτη 28/05/2025,  στις 07:00 έως και την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2025 στις 18:00 και καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσει από το 32,9ο χλμ. έως και το 37,1ο χλμ. αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες δεν θα εκτελούνται το διάστημα 6/6 έως και 10/6, ενώ η σήμανση θα παραμένει τοποθετημένη.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πέτρος Μαντάς: Συμμετοχή και διάλογος για αξιόπιστες λύσεις

Την ανάγκη ν’ αποκτήσουν οι οργανωμένοι υποδοχείς βιομηχανικής δραστηριότητας...

Τέσσερα ελικόπτερα, μαζί με τα πληρώματά τους, προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Μεσολογγίου

Τέσσερα ελικόπτερα, μαζί με τα πληρώματά τους, προσγειώθηκαν προχθές...

Φούρνοι και ζαχαροπλαστεία: Τι οδηγεί τις επιχειρήσεις σε λουκέτο – Τα πρόστιμα και η ακρίβεια στην Ελλάδα

Αντιμέτωπες με ένα ολοένα πιο ασφυκτικό περιβάλλον λειτουργίας βρίσκονται...

93 μέτρα κάτω από τον βυθό: Η Κίνα χτίζει τη μεγαλύτερη υποθαλάσσια σήραγγα για τρένα 250 χλμ/ώρα

Η Κίνα ετοιμάζεται να καταρρίψει ακόμα ένα παγκόσμιο ρεκόρ...