Από σηπτικό σοκ πέθανε η 14χρονη μετά την επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου

    Ημερομηνία:

    Από σηπτικό σοκ έχασε τη ζωή του το 14χρονο κορίτσι από την Επανωμή Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα. Η νεαρή κοπέλα είχε υποβληθεί σε επέμβαση γαστρικού δακτυλίου λόγω παχυσαρκίας.

    Ο ιερέας πατέρας του κοριτσιού κατήγγειλε ότι ο γιατρός τοποθέτησε τον δακτύλιο λανθασμένα και η 14χρονη, αφού πέρασε δύο ημέρες με ισχυρούς πόνους και χωρίς να λαμβάνει καμία φαρμακευτική αγωγή, κατέληξε.

    «Της έκαναν bullying επειδή ήταν παχύσαρκη»

    Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, ο ιερέας πήγε σε κλινική την κόρη του στην οποία θα τοποθετούσε ιδιώτης γιατρός γαστρικό δακτύλιο, κατόπιν επιθυμίας του κοριτσιού, επειδή δεχόταν bullying στο σχολείο του γιατί ήταν παχύσαρκο.

    Ο ιερέας έχει καταθέσει μήνυση καθώς, όπως λέει, το παιδί του κατέληξε απο πολυοργανική ανεπάρκεια που προκλήθηκε από γενικευμένη περιτονίτιδα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Βγήκε ο νέος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου

    Ο Παναγιώτης Μεταξάς είναι ο νέος Πρόεδρος του Δικηγορικού...

    Βρετανικός Τύπος: Η ευλογιά θα αφανίσει την ελληνική φέτα

    Δημοσιευμα των Ταϊμς αναφέρει, ότι μέχρι τους πρώτους τρείς...

    Πάτρα: Θρήνος για τον Σπύρο Αδαμόπουλο – φωτό – Στην Αγυιά η κηδεία του

    Έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος που άφησε ανεξίτηλο...

    Γιατί δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούμε ξανά τα πλαστικά μπουκάλια μίας χρήσης

    Ακόμα και αν έχουμε αντικαταστήσει, σε μεγάλο βαθμό, τα πλαστικά...