Από την Αχαϊα ο αρχηγός του Κασιδιάρη – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Είναι γεγονός! Εφόσον επιτρέψει ο Αρειος Πάγος τη συμμετοχή του πολιτικού σχηματισμού «Ελληνες – Εθνικό κόμμα» στις εκλογές της 21ης Μαΐου, αυτού θα ηγηθεί ο καλαβρυτινός -πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, αντί δηλαδή του φυλακισμένου Ηλία Κασιδιάρη!

    Φλίγκος

    Ο καταγόμενος από την Κέρτεζη Αχαΐας -που έχει υπηρετήσει και στην Πάτρα ως Εισαγγελέας Εφετών– ίδρυσε πέρυσι τον Φεβρουάριο τον πολιτικό φορέα «ΕΑΝ», διακηρύσσοντας την αναγκαιότητα να ξαναγίνει η Ελλάδα κανονικό κράτος.

    Η «Πελοπόννησος» αποκαλύπτει σήμερα ότι το τελευταίο δίμηνο πύκνωσαν οι διαβουλεύσεις με το κόμμα «Κασιδιάρη» και έχει ήδη επέλθει συμφωνία προκειμένου ο κ. Κανελλόπουλος ν’ αναλάβει την ηγεσία των «Ελλήνων».
    Οι ίδιες ασφαλείς πληροφορίες  αναφέρουν ότι η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει τη μέρα που πρόκειται να διαλυθεί η Βουλή, πιθανότατα τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου.

    ICECAP

    Κύκλοι, άμεσα προσκείμενοι στον επικεφαλής, θεωρούν ότι ο Αρειος Πάγος θα επιτρέψει τη συμμετοχή των «Ελλήνων» στις εκλογές, διότι είναι «ακαταμάχητο το τεκμήριο αθωότητος του καταδικασθέντος «Χρυσαυγίτη» Κασιδιάρη», μέχρις ότου αμετάκλητα κριθεί ο ρόλος του στην εγκληματική οργάνωση, με πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση. Επιπροσθέτως, τονίζεται ότι «σχετική Κοινοτική Οδηγία κατισχύει του ελληνικού Συντάγματος και ο αποκλεισμός των «Ελλήνων» από τις εκλογές θα συνιστά συνταγματικό πραξικόπημα, για πρώτη φορά από το 1864».

    Αν επιβληθεί, παρά ταύτα, αποκλεισμός, επισημαίνουν ότι στις πιθανές δεύτερες εθνικές εκλογές θα δοθεί σίγουρα «το παρών», χωρίς να προσδιορίζεται ο τρόπος που θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο.

    Αν δεν είναι υποψήφιος βουλευτής με τους «Ελληνες» στις 21 Μαΐου ο Ηλίας Κασιδιάρης, διευκολύνεται πιθανώς η κάθοδος στις κάλπες. Ωστόσο, από το περιβάλλον του Αν. Κανελλόπουλου απορρίπτεται το ενδεχόμενο της… «θυσίας» του τέως βουλευτή!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στη φυλακή και δεύτερος κατηγορούμενος για την ακροδεξιά οργάνωση Defend Salonica στη Θεσσαλονίκη

    Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή,...

    Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

    Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...

    ΠΑΤΡΑ – ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ: Κατήγγειλε τον άνδρα της ότι… την βίασε!

    Η γυναίκα, μητέρα έξι παιδιών έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία...

    Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία υψώνεται ξανά στην Αλεξανδρούπολη

    Η πρωτοβουλία ανήκει για ακόμη μια χρονιά στη Λέσχη...