Από την Παναχαϊκή στη Λάρισα ο Γιώργος Φουσέκης

    Ημερομηνία:

    Σε αναζήτηση προπονητή τερματφυλάκων βρίσκεται η Παναχαϊκή, καθώς ο Γιώργος Φουσέκης θα είναι εκ των συνεργατών του Τζιανλούκα Φέστα στην ΑΕΛ.

    Ο Αχαιός προπονητής πάντως πραγματοποίησε και τις τελευταίες προπονήσεις των «κοκκινόμαυρων» και ήταν στον πάγκο της ομάδας στην αναμέτρηση με τον ΟΦ Ιεράπετρας την Κυριακή.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει:

    «Νέος προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ο κ. Gianluca Festa. Συνεργάτες του θα είναι ο κ. Ανδρέας Λαυδαριάς , γυμναστής ο κ. Μπάμπης Παναγούλης και προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Γιώργος Φουσέκης.

    Επιθυμία της ιδιοκτησίας και του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι να παραμείνει στο προπονητικό staff ως άμεσος συνεργάτης του κ. Festa και ο κ. Κώστας Κατσάρας.

    Ο κ. Festa θα είναι αύριο στις 12:00 στην Αθήνα και θα μεταβεί στην Τρίπολη όπου θα συναντηθεί με την αποστολή της ομάδας, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο κ. Κώστας Κατσάρας ο οποίος θα επιμεληθεί και την αυριανή προπόνηση της ομάδας.

    Παρόντες στην αυριανή προπόνηση των παικτών θα είναι και οι κύριοι Ανδρέας Λαυδαριάς, Γιώργος Φουσέκης, Μπάμπης Παναγούλης, δηλαδή όλοι οι παλιοί συνεργάτες του Gianluca Festa στην προηγούμενη θητεία στην ΑΕΛ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαΐα: Ο αν. Περιφερειάρχης Χ. Μπονάνος για ΕΛΤΑ: «Αποφάσεις-σοκ χωρίς τη φωνή της Περιφέρειας» (Ηχητικό)

    Την έντονη αντίδρασή του για το αιφνιδιαστικό κλείσιμο 204...

    Βότκα, τζιν, κρασί ή τεκίλα – Ποιο ποτό κάνει λιγότερη ζημιά στον οργανισμό μας;

    Σε έναν κόσμο που υπερεκτιμά την ευεξία, την υγιεινή...

    Ο Δήμος Πατρέων ανταποκρίθηκε άμεσα για τις 28 γάτες που ήταν κλεισμένες σ’ έναν υγειονομικά επικίνδυνο χώρο

    Επόμενο βήμα η υιοθεσία τους   Έπειτ’ από καταγγελία που έγινε...

    Εζησε μέχρι τα 117 – Τα μυστικά της γηραιότερης γυναίκας στον κόσμο

    Η Μαρία Μπράνιας Μορέρα έζησε μια ήσυχη ζωή. Αγαπούσε...