Από την Πάτρα η σπιτονοικοκυρά που κατηγορείται για τον φόνο της Φαίης

    Ημερομηνία:

    H σπιτονοικοκυρά που συνελήφθη για τπον φόνο της 23χρονης  είναι Πατρινή, γνώριμη στις αρχές από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, με πλήθος ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος της στο παρελθόν, κυρίως για απάτες. Από τις τρεις συλληφθείσες αντιμετωπίζει το πιο βαρύ κατηγορητήριο. Πέντε Κατηγορηματικού χαρακτήρα κατηγορίες, μεταξύ αυτών: Εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επαγγελμα, ανθρωποκτονία με δόλο.

    Στο μεταξύ η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της Φαίης κατηγορούνται εκτός από την δολοφονία της 23χρονης και για τον θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας.

    Το χρονικό μιας φρικτής δολοφονίας

    Στις 8 Οκτωβρίου του 2021 η 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου έγκυος στο 4ο παιδί της βρέθηκε νεκρή, παρατημένη και τυλιγμένη σε μία κουβέρτα στην Κυψέλη. Η ταυτοποίηση της άτυχης κοπέλας καθυστέρησε πάρα πολύ και έγινε από ένα άτομο του συγγενικού της περιβάλλοντος στις 23 Νοεμβρίου 2021. Η σορός της Φαίης βρέθηκε περίπου 500 μέτρα μακριά από το διαμέρισμα στο οποίο φιλοξενούνταν μαζί με τα τρία παιδιά της, την αδελφή της, τον ανιψιό της και μία ακόμη γυναίκα ηλικιωμένη, η οποία έμενε σε διπλανό σπίτι και απεβίωσε μετά τον θάνατο της 23χρονης, από άγνωστα αίτια. Από την πρώτη στιγμή ο πατέρας της έλεγε ότι ήταν βέβαιος πως η κόρη του είχε δολοφονηθεί, καθώς βρέθηκε τυλιγμένη με κουβέρτα, φορώντας την πιτζάμα της. Το αρχικό πόρισμα του ιατροδικαστή μιλούσε για ισχαιμικό επεισόδιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    EuroBasket 2025: Πρεμιέρα για την Εθνική Ελλάδος κόντρα στην Ιταλία απόψε στη Λεμεσό

    Η αυλαία του EuroBasket 2025 μπορεί να άνοιξε την Τετάρτη (27/8),...

    Έρχονται οι άδειες για τα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια

    Σε μια κρίσιμη ρύθμιση για την οριστική λύση στο...

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: Ολοταχώς προς τον 10ο διαδοχικό ανοδικό μήνα

    Θα πρέπει να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι της...

    ΣΗΜΕΡΑ: Ομιλία Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

    Η μισή κυβέρνηση παίρνει την ανηφόρα για τη Θεσσαλονίκη...