Από το κακό στο χειρότερο η αγορά της Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Από το κακό στο χειρότερο η αγορά της Πάτρας. Απαισιόδοξα είναι τα πράγματα στην εμπορική αγορά μετά το τέλος και των χειμερινών εκπτώσεων που επί της ουσίας δεν βοήθησαν τα μαγαζιά στο να πάρουν μια ανάσα. Οι χειμερινές εκπτώσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς να δώσουν καμία ανάκαμψη στην αγορά η οποία εδώ και μήνες από το τέλος της καραντίνας και μετά ζει σε ένα καθεστώς παρατεταμένης ύφεσης.

    Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς και του εμπορίου από τον Σεπτέμβριο του ’22 και μετά η μόνη περίοδος που τα μαγαζιά είχαν κάποια κίνηση ήταν τις δέκα περίπου μέρες της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και αυτές όχι πολλά πράγματα.

    Η κατάσταση για πολλά εμπορικά μαγαζιά έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι εκτιμήσεις έμπειρων επαγγελματιών της αγοράς που γνωρίζουν καλά τα πράγματα αναφέρουν ότι μέχρι το καλοκαίρι θα αρχίσουμε να βλέπουμε «λουκέτα» στο κέντρο, αλλά και στις συνοικίες.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...