Από το Σάββατο με φυσική παρουσία και η καλλιτεχνική εκπαίδευση

    Ημερομηνία:

    Ξεκινά το Σάββατο η δια ζώσης διδασκαλία για την καλλιτεχνική εκπαίδευση, με την επανέναρξη να γίνεται σταδιακά σε ανώτερες δραματικές και σχολές χορού, αλλά και στα μουσικά εκπαιδευτικά ιδρύματα (ωδεία, μουσικές σχολές, σχολές Βυζαντινής μουσικής).

    Συγκεκριμένα, από 15 Μαΐου ξεκινούν μαθήματα με φυσική παρουσία για τους τελειόφοιτους των ανώτερων δραματικών σχολών και των ανώτερων σχολών χορού, ενώ για τις υπόλοιπες βαθμίδες των σχολών αυτών, η επανέναρξη της δια ζώσης διδασκαλίας θα γίνει στις 31 Μαΐου.

    Επιπλέον, από την προσεχή Δευτέρα, 17 Μαΐου, ξεκινά η διδασκαλία με φυσική παρουσία για ατομικά μαθήματα, δηλαδή ένας διδάσκων προς ένα μαθητή, στα ωδεία, τις μουσικές σχολές και τις σχολές Βυζαντινής μουσικής.

    Η Διεύθυνση Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης της Γενικής Γραμματείας Σύγχρονου Πολιτισμού του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού θα αναρτήσει σύντομα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (www.culture.gov.gr/el/announcements/SitePages/announcements.aspx) τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας, ενώ θα ακολουθήσει σχετική εγκύκλιος με τις ημερομηνίες παράτασης του έτους, καθώς και τον τρόπο και τον χρόνο διεξαγωγής των επιμέρους εξετάσεων, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ» – Χριστουγεννιάτικος τηλεμαραθώνιος ΑΝΤ1 για τα παιδιά

    Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια, ο ΑΝΤ1 αποτελεί...

    Ώρα για… Φραπέ! Σήμερα στην εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ ο Γιώργος Ξυλούρης

    Έφτασε τελικά η ώρα για την πολυσυζητημένη εξέταση του αγροτοσυνδικαλιστή...

    Κώστας Μπουλμπασάκος – «Ο Δράκος Χρόνος»: Η μνήμη και η λήθη στη σκηνή

    «Ο Δράκος χρόνος» είναι το νέο θεατρικό έργο του...

    Πάτρα: Έρχεται η 1η Λογοτεχνική Συνάντηση Πάτρας στο Μηχανουργείον

    Το ηλεκτρονικό λογοτεχνικό περιοδικό Διαπολιτισμός (www. periodikodiapolitismos.blogspot.com) και οι...