Αποχαιρετιστήρια συνάντηση της Λίνας Μενδώνη με τον απερχόμενο πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Γιώργο Τσούνη

    Ημερομηνία:

    Αποχαιρετιστήρια συνάντηση ανάμεσα στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον απερχόμενο πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Γιώργο Τσούνη, πραγματοποιήθηκε χθες, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

    Όπως πληροφορεί σημερινή (9/1) ανακοίνωση του ΥΠΠΟ, η υπουργός Πολιτισμού ευχαρίστησε τον πρέσβη για τη γόνιμη συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον.

    Όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση, ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της εποικοδομητικής συνεργασίας είναι η δρομολόγηση διεθνούς συνεδρίου στην Αθήνα για την καταπολέμηση της αρχαιοκαπηλίας, που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές φθινόπωρο, σε συνεργασία με την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η κ. Maria Olson, επιτετραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ, η οποία υπογράμμισε τη σημασία της σταθερής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

    Η αποχαιρετιστήρια συνάντηση επισφραγίζει μια περίοδο στενής συνεργασίας και θέτει τις βάσεις για τη συνέχιση των κοινών δράσεων στο μέλλον, καταλήγει η ανακοίνωση του ΥΠΠΟ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι άνθρωποι ξεχωρίζουν γι’ αυτά τα 4 χαρακτηριστικά

    Μπορεί να είναι δύσκολο να αισθάνεστε ικανοποιημένοι από τη...

    FBI: Ο Ωνάσης και ο Έλληνας πληροφοριοδότης

    Καλοκαίρι 1942. Σε αποχαρακτηρισμένο έγγραφο του FBI, κατόπιν ειδοποίησης που έλαβε...

    Η επιστήμη πίσω από το τέλειο παστίτσιο

    Πόσες φορές δεν έχουμε τρέξει στην κουζίνα, μυρίζοντας τα...

    Αυγό: Όλα τα μυστικά για τους ακριβείς χρόνους βρασμού και το ιδανικό ξεφλούδισμα

    «Δεν ξέρει να βράζει ένα αυγό» λέμε για να χαρακτηρίσουμε...