Αποχωρεί ο Κασσελάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ – Ανακοίνωσε τη δημιουργία νέου κόμματος από τα γραφεία του στον Ταύρο

    Ημερομηνία:

    Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης από τα γραφεία του στον Ταύρο, την ώρα που ληταν σε εξέλιξη το συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Γκάζι.

    Παράλληλα, ανακοίνωσε στους υποστηρικτές του τη δημιουργία νέου κόμματος.

    GLEARNET

    «Το μόνο καλύτερο πράγμα από την οργή είναι ο ενθουσιασμός, το χαμόγελο για τον όμορφο αγώνα που θα αρχίσουμε. Πέρυσι ο προκάτοχός μου είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε τον ιστορικό του κύκλο. Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε τον δημοκρατικό του κύκλο. Όσοι κεντρικοεπίτροποι και βουλευτές θέλουν να παραμείνουν στη λάθος πλευρά της ιστορίας, δεν πρόκειται να τους στερήσουμε το δικαίωμα. Πάμε μπροστά» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στους συγκεντρωμένους.

    Και συνέχισε: «Αύριο δεν θα πάμε σε αυτό το συνέδριο. Αύριο, στη 1 η ώρα, να είστε εδώ, για μια γιορτή δημοκρατίας, για το πιο ανεξάρτητο, ρηξικέλευθο, προοδευτικό κίνημα». «Δεν πρόκειται για αποστασία» προσέθεσε, «αλλά για τη συνέχεια της δημοκρατικής Αριστεράς στον τόπο μας».

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτή είναι η άσκηση για καλύτερο σεξ

    Τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο αναπαραγωγικό σύστημα...

    Κυριακάτικο σεξ: Κάνετε μπάνιο μαζί και…

    Από όλα τα δωμάτια στο σπίτι το μπάνιο είναι...

    «Είμαι μια μητέρα που θήλαζα τον άνδρα μου» – Τώρα θέλουν και τέταρτο παιδί για να το κάνουν ξανά

    Μια γυναίκα από την Φλόριντα δημιούργησε έναν ιδιαίτερο δεσμό...

    Οι αρχαίοι Ελληνες κυκλοφορούσαν και γυμνοί

    Οι αρχαίοι Έλληνες δεν θεωρούσαν απρέπεια να κυκλοφορεί κάποιος...