Απόδραση στα Χανιά: Ποιοι είναι οι βαρυποινίτες και πώς κατάφεραν να δραπετεύσουν

    Ημερομηνία:

    Τεράστια κινητοποίηση της ΕΛΑΣ βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη την Κρήτη, για τον εντοπισμό των πέντε κρατούμενων, που απέδρασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας  από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

    Νωρίτερα εντοπίστηκε ένα εγκαταλελειμμένο «ύποπτο» όχημα, που ενδεχομένως να χρησιμοποιήθηκε ως μέσο διαφυγής, από τις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, στα σύνορα των Νομών Ηρακλείου – Ρεθύμνου.

    Στο σημείο έσπευσε η σήμανση προκειμένου να συλλέξει αποτυπώματα και να διαπιστωθεί αν πρόκειται τελικά για το όχημα διαφυγής των πέντε ποινικών που απέδρασαν από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

    xania_oxima
    Το «ύποπτο» όχημα που εντοπίστηκε
    GLEARNET

    Παράλληλα, διερευνάται το ενδεχόμενο να άφησαν το συγκεκριμένο όχημα και να προχώρησαν σε νέα κλοπή αυτοκινήτου.

    Οι κρατούμενοι είχαν φτάσει στα Χανιά μετά την μεταγωγή τους, με το πλοίο της γραμμής από Πειραιά, το πρωί του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου.

    Πηγές που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι οι κρατούμενοι που απέδρασαν, κατάφεραν να λυγίσουν τα κάγκελα στο παράθυρο της τουαλέτας των κρατητηρίων.

    astynomiko_megaro_xanion_2

    Οι κρατούμενοι επρόκειτο να μεταφερθούν στο κατάστημα κράτησης «Κρήτη 1» στις φυλακές Αγιάς Χανίων.

    Οι πέντε κρατούμενοι, οι τέσσερις αλβανικής καταγωγής και ένας Πακιστανικής καταγαωγής, είχαν καταδικαστεί για κακουργηματικές πράξεις (ληστείες, ανθρωποκτονία και ναρκωτικά).

    Πρόκειται για έναν Πακιστανό 35 ετών καταδικασμένο για ανθρωποκτονίες κατά συρροή, έναν Αλβανό 43 ετών ο οποίος έχει καταδικαστεί για εγκληματική οργάνωση, ληστεία, θανατηφόρα ληστεία, κλοπές, οπλοκατοχή και οπλοχρησία, έναν 32χρονο επίσης Αλβανό καταδικασμένο για ληστεία, έναν 34χρονο και έναν 29χρονο υπηκόους Αλβανίας, επίσης καταδικασμένους για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πονούσε στο σεξ και ανακάλυψε ότι έχει δύο κόλπους – Η σπάνια πάθηση που έχει μία στις 30.000 γυναίκες! (ΦΩΤΟ)

    Μια γυναίκα πονούσε απίστευτα κάθε φορά που έκανε σεξ, μέχρι που ανακάλυψε...

    Σεξ: Ποιοι άνδρες δυσκολεύονται να απολαύσουν την ερωτική συνεύρεση

    Τα πρόσφατα ευρήματα που δημοσιεύονται στο Psychology & Sexuality δεν είναι...

    Αυγά: Aυτός είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να τα τρώτε, σύμφωνα με μελέτες – Η αλήθεια για τον κρόκο

    Τα αυγά είναι μια υγιεινή και θρεπτική τροφή που μπορεί να...

    Μητέρα δύο παιδιών έφυγε από τη ζωή αφήνοντας σημείωμα

    Η 43χρονη με καταγωγή από τη Βοιωτία, εργαζόταν σε...