Απόφαση να μπουν και νέες κάμερες στους χώρους του πήρε το Πολυτεχνείο

    Ημερομηνία:

    Κατά την πρώτη μόλις μέρα της επαναλειτουργίας του κυλικείου στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων του ΕΜΠ, ομάδα νεαρών χτύπησε την γυναίκα που το λειτουργούσε, επειδή ζήτησε να σεβαστούν τον χώρο και να μην κολλήσουν αφίσες και άλλο υλικό ενόψει των φοιτητικών εκλογών.

    Το κυλικείο της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων και Μηχανικών Υπολογιστών τελούσε επί σειρά ετών υπό κατάληψη, εκκενώθηκε πρόσφατα και σήμερα ξεκίνησε να επαναλειτουργεί. Την ίδια ώρα, όμως, που εκδηλωνόταν άλλο ένα βίαιο επεισόδιο σε ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το αρμόδιο συμβούλιο του ΕΜΠ ελάμβανε απόφαση να τοποθετηθούν επιπλέον κάμερες στους χώρους του, πέραν όσων έχουν ήδη εγκατασταθεί. Όπως είπε στο protothema.gr ο πρύτανης του Μετσοβίου κ.Γιάννης Χατζηγεωργίου οι νεαροί επιτέθηκαν και χτύπησαν την εργαζόμενη στο κυλικείο όταν εκείνη τους απέτρεψε από το να κολλήσουν αφίσες.

    Μετά το επεισόδιο, όπως προβλέπεται από το νόμο όταν τελούνται αδικήματα, κλήθηκε η αστυνομία και δυνάμεις της έσπευσαν στην Πολυτεχνειούπολη, προκαλώντας την αντίδραση ορισμένων, οι οποίοι μέσω των social media απηύθυναν κάλεσμα για συγκέντρωση λόγω της παρουσίας των αστυνομικών, πλην όμως, δεν δόθηκε συνέχεια στο σκηνικό της έντασης.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Από χθες το βράδυ η ΔΕΗ προσφέρει internet στη λιανική

    Εδώ και μερικές μέρες έπαιζε η διαφήμιση της ΔΕΗ...

    Αλεξάντερ Πέιν και Ζιλ Ντασέν συναντιούνται στο φεστιβάλ Αιγίου

    O σεναριογράφος και σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν ("Πλαγίως", "Οι Επίγονοι", "Νεμπράσκα", "Τα...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 11/6/2025

    14:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 2025 Στουτγκάρδη...

    Επιδότηση ρεύματος: Έως αύριο οι αιτήσεις για τις επιχειρήσεις – Οι δικαιούχοι και τα ποσά

    Εκπνέει αύριο Πέμπτη 12 Ιουνίου η προθεσμία που έχουν οι...