Εκανε πραγματικές, βαθιές φιλίες στην Πάτρα ο αδικοχαμένος δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης. Τρία χρόνια, τα πρώτα του στο τραγούδι, δεν ήταν και λίγα στη νύχτα της αχαϊκής πρωτεύουσας. Οι πατρινοί φίλοι του, λοιπόν, από τα παλιά γνωρίζουν πολλά για την αγωνία του Γιώργου να γλιτώσει απ’ αυτό που θα τον σκότωνε.

Το πιο συγκλονιστικό απ’ όλα είναι ότι «ψαχνόταν» εναγωνίως τον τελευταίο καιρό, αναζητώντας ελιξίριο νεότητας.
Οπως αποκαλύπτει ο πατρινός επιχειρηματίας Γιώργος Κοτοπούλης, πριν από δύο βδομάδες ένας καλός φίλος του Μαζωνάκη τον συμβούλευσε να επισκεφθεί κέντρο αισθητικής ιατρικής στην Ελβετία:
Δεν πήγε στο εξωτερικό, όπου είχε μεταβεί δύο φορές στο παρελθόν και είχε δει αισθητή βελτίωση, μέχρι βέβαια που τα στενάχωρα γεγονότα του τελευταίου χρόνου επέδρασαν αρνητικά στον ψυχοσωματικό του κόσμο.


