ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ “ΚΑΙΕΙ” ΤΗ ΡΟΥΛΑ: Η Μαλένα ήταν 20 λεπτά νεκρή… πριν φθάσει ο γιατρός

    Ημερομηνία:

    Σε μία σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα και τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

    Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο γιατρός, στα χέρια του οποίου πέθαναν η Μαλένα και η Τζωρτζίνα, όταν έφτασε στο δωμάτιο της 3,5 ετών Μαλένας, ήταν ήδη 20 λεπτά νεκρή. Όπως είπε ο ίδιος, χρειάστηκε 10 λεπτά για να φτάσει από το νοσοκομείο “Αγλαΐα Κυριακού” στο νοσοκομείο “Ελπίς”.
    Μένουν άλλα 10 λεπτά που το κοριτσάκι ήταν νεκρό. Γιατροί και νοσηλευτές έχουν επίσης καταθέσει ότι όταν μπήκαν στο δωμάτιο, το παιδί ήταν νεκρό. Η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει καταθέσει μεταξύ άλλων πως “η γιατρός κοιτούσε τη Μαλένα με απορία και αδράνεια… Δεν έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ, ούτε ανάνηψη… Κάλεσαν τη ΜΕΘ του Αγλαΐα Κυριακού”. Βάσει της κατάθεσης της, προκύπτει το συμπέρασμα ότι η ίδια ειδοποίησε τους γιατρούς 10 λεπτά αφού το παιδί της είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Παράλληλα, από την κατάθεση της, καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της ότι τα σημάδια που εντοπίστηκαν στο πρόσωπο της Μαλένας τα έκαναν οι γιατροί στην προσπάθεια τους να τη σώσουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άλμα στις αποδοχές από υπερωρίες, νυχτερινά και αργίες μετά τη νέα ρύθμιση

    Σημαντική αύξηση καταγράφεται στις αποδοχές των εργαζομένων από υπερωρίες, υπερεργασία, νυχτερινά και...

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η Λυδία Φωτιάδου νέα μάνατζερ του μοντέλου μετά το «διαζύγιο» με την Έλενα Χριστοπούλου

    Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρήκε νέα μάνατζερ, η οποία θα διαχειρίζεται στο...

    Τα κορυφαία wondekids του παγκοσμίου ποδοσφαίρου: Στην 30ή θέση ο Καρέτσας – Στην κορυφή της λίστας U20 ο Γιαμάλ

    Ακόμη μία σημαντική διάκριση για τον Λαμίν Γιαμάλ, αποτελεί η...

    Τα 3 ζώδια που θα έχουν μία σημαντική οικονομική επιτυχία – «Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη»

    Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2025, τρία ζώδια θα προσελκύσουν σημαντική οικονομική...