Αποκάλυψη: Σχέδιο για νέο διπλό «συμβόλαιο θανάτου» στη Μύκονο

    Ημερομηνία:

    Σημαντικά στοιχεία για σχεδιασμό «συμβολαίου θανάτου» από ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Μύκονο με στόχο γνωστό επιχειρηματία της Αθήνας (σσ που είχε εταιρικό μερίδιο στο μαγαζί του) κι ίσως ενός ακόμη ατόμου φέρεται να αναδεικνύονται -όπως αποκάλυψε το in- από την δικογραφία για την δράση της «ρωσικής μαφίας» που έχει συντάξει τα τελευταία 24ωρα το ελληνικό FBI.

    Σύμφωνα με πληροφορίες στα πλαίσια της ίδιας υπόθεσης ερευνάται αν μέλη της ρωσικής μαφίας που δραστηριοποιείται κυρίως στο λαθρεμπόριο τσιγάρων είχε προχωρήσει σε ξυλοδαρμούς κι εκβιάσεις πολιτών για να τους αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά ή για να τους αποτρέψει να εμπλέκονται στις παράνομες δραστηριότητες τους.

    Κι αυτό με επίκληση ότι έχουν ισχύ πυρός που έχει αναδειχθεί με την δολοφονία τεσσάρων Ελλήνων ποινικών την περίοδο 2022-2024.

    Ακόμη στα πλαίσια της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ εντοπίστηκαν δύο μονάδες… παραγωγής λαθραίων τσιγάρων στον Ελαιώνα της Θήβας και στην Χαλκίδα εκ των οποίων η μία με «κάλυψη» διάθεση γιαουρτιών.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ENTONH ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ: Πλημμύρισαν δρόμοι στο Μεσολόγγι

    Έντονη βροχόπτωση πλήττει το Μεσολόγγι τις τελευταίες ώρες, με αποτέλεσμα να...

    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ: Η μέρα δεν είχε… μόνο τρέξιμο γυμναστηρίου -φωτό

    Εγραψε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος: Μια μέρα πέρασε...

    Ιωάννα Τούνη: Σου αξίζει κάποιος να σου φέρεται όμορφα από μ@@@κες χορτάσαμε

    Με μια ανάρτηση στα social media, η Ιωάννα Τούνη...

    Πάτρα: Εγινε έγκλημα στο Μιντιλόγλι! Σοβαρά στο κεφάλι ο εργαζόμενος – φωτό

    Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας, Καταγγέλλει το...