Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς

    Ημερομηνία:

    Λίγο ο τραυματισμός του στο δεύτερο σετ, λίγο οι κακές επιλογές στα κρίσιμα σημεία, αλλά φυσικά και η ανωτερότητα του Ούγκο Ουμπέρ, έπαιξαν ρόλο στην ήττα του Στέφανου Τσιτσιπά με 2-1 σετ και τον αποκλεισμό του από την συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο στο μονό ανδρών.
    Ο Στέφανος ήταν καταιγιστικός στο πρώτο σετ, αφού μετά το αρχικό 1-1 στα game, εκτόξευσε τη διαφορά στο 5-1, για να το κατακτήσει τελικά με 6-2. Στο δεύτερο σετ ήταν δεδομένο πως ο Γάλλος θα ανέβαζε τον ρυθμό του και αυτό επιβεβαιώθηκε, με τον Έλληνα τενίστα ωστόσο να αντέχει και το ματς να γίνεται ντέρμπι. Ο τραυματισμός όμως στο δεξί γόνατο, που οδήγησε και σε ολιγόλεπτη διακοπή, οδήγησαν στο 1-1.

    Δυστυχώς, ο Τσιτσιπάς δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει στον ίδιο ρυθμό και εμφανώς επηρεασμένος έχασε το σετ (6-2) αλλά και την πρόκριση στην οκτάδα

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – Σοκ για κρατούμενο στην Ασφάλεια της Ερμού: Γέμισε κοριούς και υποφέρει εβδομάδες μετά!

    Την προηγούμενη εβδομάδα η «Πολιτεία» ανέδειξε το ζήτημα της...

    Αχαϊα: Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά τον Αριστείδη Τηλιγάδη

    Με το άγγελμα της πρόωρης απώλειας του Περιφερειακού Συμβούλου...

    ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ: Σήμερα η συναυλία των Πυξ Λαξ

    Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνδιοργανώνουν συναυλία...