ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ: Εξώδικο στον Φαρσαλινό! Στα αρμόδια όργανα ο Πουλάς

    Ημερομηνία:

    Στην αντεπίθεση περνά πλέον το Πανεπιστήμιο Πατρών σε βάρος δύο αντιεμβολιαστών. Μάλιστα στην πρώτη περίπτωση έστειλε και εξώδικο ενώ στην δεύτερη, ξεκίνησε ήδη διαδικασία έρευνας μετά το διάβημα που εστάλη από τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Χρήστος Μπούρας: «Το Πανεπιστήμιο έχει κάνει εξώδικο στον κ. Φαρσαλινό να μην χρησιμοποιεί τον τίτλο του ερευνητή και του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών γιατί δεν είναι ο κ. Φαρσαλινός. Για τον κ. Πουλά το Πανεπιστήμιο κάνει τις προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες,. Υπάρχει Επιτροπή Δεοντολογίας, υπάρχει και Ενορκη Διοικητική Εξέταση. Εγώ δεν μπορώ να απαγορεύσω στον καθένα να εκφράζει την προσωπική του άποψη. Όμως εγώ δεν μπορώ να επιτρέψω την ύβρη και την συκοφάντηση συναδέλφων»!

     

    Σε σχέση με την αναφορά που έχει καταθέσει ο κ. Πουλάς για το περιβόητο φάρμακο το οποίο δόθηκε στον νευροχειρουργό Φώτη Τζωρτζίδη, ο κ. Μπούρας αποκάλυψε πως έχει κληθεί και εκείνος για μάρτυρας από τον πταισματοδίκη και μάλιστα καταθέτει την προσεχή Τετάρτη 19 Ιανουαρίου.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Διαμαντής Καραναστάσης για την κλήση για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ: «Κάτι εξυπηρετεί ότι η είδηση έγινε γνωστή δύο μέρες μετά»

    Ο πρώην βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Διαμαντής Καραναστάσης, εντοπίστηκε να οδηγεί...

    Ξεκινά μεγάλο ξεκαθάρισμα για αδήλωτα ενοίκια και «γκρίζες» ιδιοκτησίες, τι αλλάζει η πλατφόρμα ΜΙΔΑΣ για κάθε ακίνητο

    Σαφάρι για τα αδήλωτα ενοίκια, τις «γκρίζες» ιδιοκτησίες και τις...

    Η ελληνική σημαία υψώθηκε στη φρεγάτα «Κίμων»: Πώς αλλάζει τους όρους στο Αιγαίο η πρώτη ελληνική Belharra

    Στη δύναμη του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού ανήκει και επίσημα εδώ και...