Απόλλων- Περιστέρι 74-72: Νίκη- παραμονής με ανατροπή και σούπερ Σίμονς

    Ημερομηνία:

    Ο Απόλλων Πατρών με σύμμαχο την έδρα του και με περίσσια ψυχικά αποθέματα στο τέλος, λύγισε το Περιστέρι με 74-72 για την 21η αγωνιστική της Basket League και «καθάρισε» με την παραμονή, κρυφοκοιτάζοντας πλέον και την 8αδα.
    Το Περιστέρι προηγήθηκε με 72-63 στο 34’, αλλά μέχρι το τέλος δεν σκόραρε και οι «μελανόλευκοι» με σερί 11-0, πήραν τη νίκη με 74-72. Στο τέλος σκόραρε ο Γκρέι, αλλά το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο.
    Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τζέρελ Σίμονς, που σκόραρε 20 πόντους με 3 τρίποντα και με κρίσιμα καλάθια.
    Τα δεκάλεπτα: 15-18, 39-40, 59-65, 74-72.
    ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Βετούλας): Μπόγρης 8, Τσαλμπούρης 9 (1), Ζούμπος 3, Σίμονς 20 (3), Μήτρου – Λονγκ 12 (2), Τσιακμάς, Διαμαντάκος 4, Δίπλαρος 7 (1), ΜακΛιν 6 (2), Ντέιβις 5 (1).
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Τόμιτς): Πέτεγουεϊ 11 (2), Μωραΐτης 7 (1), Γκίελο 9 (3), Μπράουν, Γκρέι 16 (2), Κόζι 14 (2), Αγκμπελίς 5, Χρηστίδης 4, Κατσίβελης, Σαλούστρος 6 (1).

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πλειστηριασμοί: Η βίλα στο Πανόραμα, τα ακίνητα στη Μύκονο και οι επώνυμοι που… βγαίνουν στη σέντρα

    Μια ακόμη εβδομάδα με αρκετούς πλειστηριασμούς και μεταξύ αυτών ορισμένων «επώνυμων» ακινήτων,...

    Πάτρα – Σύσκεψη: Δείτε πώς θα λύσουν το πρόβλημα της Ακτής Δυμαίων με τις πλημμύρες

    Σε τρεις βασικούς άξονες θα κινηθεί το σχέδιο αντιμετώπισης...

    Δημοσκόπηση alco: Στις 13 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Από που αντλούν ψήφους Καρυστιανού και Τσίπρας

    Η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 13 μονάδες διαφορά του...

    ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ: Συγκέντρωση για τον Αδωνι στο Νοσοκομείο

    Το Εργατικό Kέντρο Πάτρας καλεί τα σωματεία και τους εργαζόμενους...