Απορρίφθηκε η αίτηση του κόμματος Κασιδιάρη για εξαίρεση τριών αρεοπαγιτών

    Ημερομηνία:

    Απορρίφθηκε ομόφωνα η αίτηση εξαίρεσης που είχε καταθέσει το «Εθνικό Κόμμα – Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη σε βάρος τριών μελών της σύνθεσης της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

    Το Τμήμα αυτό του Αρείου Πάγου είναι επιφορτισμένο να εξετάσει τη νομιμότητα συμμετοχής των κομμάτων στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

    Φλίγκος

    Υπενθυμίζεται ότι χθες το «Εθνικό Κόμμα – Έλληνες» που έχει ιδρύσει ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος έχει καταδικαστεί ως διευθύνων εγκληματική οργάνωση, υπέβαλε αίτηση εξαίρεσης των τριών αρεοπαγιτών, επικαλούμενο δημοσιεύματα, τα οποία ανέγραφαν ότι οι τρεις δικαστές πραγματοποίησαν προδιάσκεψη προκειμένου να προετοιμάσουν το απορριπτικό σκεπτικό για το κόμμα του.

    Τώρα, το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου προχωράει τη διαδικασία για την ανακήρυξη των κομμάτων, των συνδυασμών των κομμάτων και των μεμονωμένων υποψηφίων που έχουν υποβάλει αίτηση για να συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου 2023. Η ανακήρυξη των κομμάτων αναμένεται το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης, 2 Μαΐου 2023.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δριμεία επίθεση από την Ντόχα: Ο Αλ Θάνι καλεί τη διεθνή κοινότητα να πάψει τα «δύο μέτρα και σταθμά»

    Έντονες διπλωματικές αναταράξεις προκαλεί η δήλωση του πρωθυπουργού του...

    Η Τεχνητή Νοημοσύνη μετασχηματίζει και τον χρηματοπιστωτικό τομέα: 83% των ευρωπαϊκών τραπεζών ήδη τη χρησιμοποιούν

    Η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ) μετασχηματίζει πλήθος οικονομικών τομέων, συμπεριλαμβανομένου του χρηματοπιστωτικού τομέα,...

    “Μάγεψε” η 91η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας – φωτό

    Η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας γιόρτασε τα 91 της χρόνια...

    Μπαλαρίνες από τον Ολυμπο, μα τον… Ζeus της Αννας-Μαρίας

    Στην Αθήνα βρίσκεται και πάλι ο Παύλος ντε Γκρες -αυτή τη φορά μόνος-,...