Αποστρατεύεται ο Συντονιστής Δυτ. Ελλάδας της Πυροσβεστικής Βασίλειος Σολδάτος

    Ημερομηνία:

    Την Κυριακή ενδέχεται να ανακοινωθούν οι αντικαταστάτες των κενών που δημιούργησε η αποστρατεία έξι ανωτάτων στελεχών και από Δευτέρα οι τακτικές κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα. Επίσης ανανεώθηκε η θητεία του Αρχηγού, αντιστράτηγου Θεόδωρου Βάγια, που αποφασίστηκε από το ΚΥΣΕΑ το οποίο συνεδρίασε χθες.

    Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από το ΠΣ, εφέτος υπάρχει μια ιδιαιτερότητα στις κρίσεις, καθώς αποστρατεύονται υποχρεωτικά έξι ανώτατοι αξιωματικοί στην κορυφή της ιεραρχίας του Σώματος. Πρόκειται για την σειρά του 1991,στην οποία ανήκει και ο αρχηγός, καθώς συμπληρώνουν 35 έτη υπηρεσίας και σύμφωνα με τον κανονισμό, δεν μπορούν να συνεχίσουν.

    Οι αξιωματικοί που αποστρατεύονται υποχρεωτικά είναι ο Υπαρχηγός, αντιστράτηγος Γιώργος Μαρκουλάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγος Θεόδωρος Κοσμίδης, ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Χρήστος Πλατάς, και οι υποστράτηγοι: Σίμος Αποστόλου, Κλαδάρχης Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, Χριστόφορος Μπόκας, Συντονιστής Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Ιονίων Νήσων με έδρα τα Γιάννενα και Βασίλειος Σολδάτος, Συντονιστής Δυτικής Ελλάδας με έδρα την Πάτρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παράνομος τζόγος: 11.000 sites έκλεισαν – Ερχονται νέοι έλεγχοι και κύμα με «λουκέτα»

    Το πρώτο κύμα πέρασε και άφησε πίσω του 11.000 «λουκέτα». Το δεύτερο ξεκινά τώρα...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου (28/2)

    14:30 Novasports Premier League Μπόρνμουθ – Σάντερλαντ Premier League 14:30...

    Για 56 Eurofighter κινείται η Τουρκία, ίσως και περισσότερα – Το σχέδιο της Άγκυρας για 400 μαχητικά

    Η Τουρκία σκέφτεται να κινηθεί για την προμήθεια επιπλέον μαχητικών Eurofighter,...