Απόβαση στελεχών ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία

    Ημερομηνία:

    Σε πεδίο έντονης προεκλογικής αναμέτρησης πρωτοκλασάτων στελεχών μετατρέπεται η Ηλεία.

    Τα κόμματα κατεβάζουν «βαρύ πυροβολικό» με στόχο να κρατήσουν «ζεστή» τη βάση και να πολλαπλασιάσουν δυνάμεις σε πλατείες και καφενεία. Η περίοδος της αναμέτρησης ανοίγει με την παρουσία –στον Πύργο- του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, στις 28 Ιανουαρίου σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής.

    Η εκδήλωση έχει αμιγώς προεκλογικά χαρακτηριστικά καθώς ο κ. Παππάς θα παρουσιάσει τις θέσεις και τις εθνικές προτεραιότητες του κόμματος. Η Κυβέρνηση περνά στην αντεπίθεση τρεις ημέρες μετά, με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να στέλνει στην Ηλεία -στις 31 Ιανουαρίου- τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Παύλο Μαρινάκη μαζί με τον Γραμματέα Οργανωτικού, Στυλιανό Κονταδάκη.

    Η έντονη κινητικότητα των κομματικών αντιπάλων βάζει σε συναγερμό το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής με τα στελέχη του να επιδιώκουν κάθοδο του Νίκου Ανδρουλάκη αρχές Φεβρουαρίου, ενώ τις πρώτες μέρες του ίδιου μήνα θα καταφθάσει στην Αμαλιάδα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγριογούρουνα έκαναν επιδρομή σε χωράφια της Ηλείας – Έφαγαν δύο τονους καρπούζι

    Την έντονη ανησυχία και απόγνωση των αγροτών προκαλούν οι...

    Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα

    Ο Κώστας Τσιμίκας αποχαιρέτησε με συγκλονιστικά λόγια τον Ντιόγκο...

    Τάκης Ζαχαράτος: Μίλησε για τον πρώτο του έρωτα

    «Έχω ερωτευτεί τρελά. Η πρώτη μου μεγάλη καψούρα κρατάει...

    Πάτρα: Πρέπει να… τρέξει για να κερδίσει το στοίχημα του yachting

    Η Δυτική Ελλάδα αποδεικνύεται η ανερχόμενη δύναμη στο yachting,...