Αποζημίωση ειδικού σκοπού: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού

    Ημερομηνία:

    Δίνεται η δυνατότητα, από  4/6/2021 έως και  14/6/2021, στους καλλιτέχνες-επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού εγγεγραμμένους έως και την 10η/1/2021 στην ειδική πλατφόρμα artandcultureprofessionals.services.gov.gr στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, οι οποίοι είναι δικαιούχοι της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσμία, να προβούν σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις για το μήνα Απρίλιο 2021.

     

    Υποβολή συμπληρωματικών δηλώσεων από επιχειρήσεις του πολιτισμού

    Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, δίνεται εκ νέου η δυνατότητα, από  4/6/2021 έως και  9/6/2021, οι επιχειρήσεις του Πολιτισμού με ΚΑΔ: 90.01, 90.02, 90.03, 90.04, 93.29.2 (Θέατρα – Μουσικές σκηνές -Χοροθέατρα – Συναυλιακοί χώροι – Χώροι παραστάσεων) που έχουν υποβάλει στην ειδική πλατφόρμα stirizoumetonpolitismo.services.gov.gr, που τηρείται στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ», αίτηση/υπεύθυνη δήλωση ένταξης στην οικονομική ενίσχυση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με αριθμ. οικ. 5774/203/5-2-2021 (Β’ 457) για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020, η οποία έχει εγκριθεί από την ΑΑΔΕ, να  υποβάλουν τη συμπληρωματική αίτηση/υπεύθυνη δήλωση, σύμφωνα με το παράρτημα ΙΙΙ της με αριθμ.οικ. 20706/Σ.1771/19-4-2021 (Β’ 1628), στην ανωτέρω ειδική πλατφόρμα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Τραυματίες από πυροβολισμούς σε γλέντι φαντάρου!

    Σοβαρό επεισόδιο προκλήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 4 Ιουλίου...

    Συνελήφθη εργαζόμενος ξενοδοχείου στα Χανιά για απόπειρα ασέλγειας σε 17χρονο

    Συνελήφθη 35χρονος εργαζόμενος ξενοδοχείου από την αστυνομίαΧανίων, μετά από καταγγελία...

    Καλημέρα Ελλάδα: Η κουμπάρα του Γιώργου Παπαδάκη, Νότα Γιαννουδάκη από την Αμερική μιλά συγκινημένη για τη γνωριμία τους

    Στην τελευταία εκπομπή του Καλημέρα Ελλάδα, δεν μπορούσε να απουσιάζει και...