ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ: Τα λουλούδια στο σημείο της τραγωδίας…

    Ημερομηνία:

    Σε σοκ βρίσκεται η Πάτρα μετά την είδηση του τραγικού θανάτου δύο νέων παιδιών, που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο. Φίλοι γνωστοί, συγγενείς έσπευσαν στο σημείο που έγινε το μοιραίο τροχαίο και άφησαν μερικά κεριά και λουλούδια στην μνήμη των αδικοχαμένων νεαρών.

    Ολα συνέβησαν Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν χθες βράδυ τη ζωή τους στην άσφαλτο. Δύο φίλοι που είχαν πάει για μπάνιο και γυρίζοντας στην Πάτρα, στην παλαιά εθνική οδό , στο ύψος των Αραχωβιτίκων έγινε το μοιραίο.

    Ήταν γύρω στις 10 το βράδυ της Κυριακής. Δύο φίλοι ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος και ο Νίκος Πάτσης, 22 και 20 ετών επέβαιναν σε ένα δίκυκλο (φωτό). Οπως έγινε γνωστό κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκαν με ένα άλλο μηχανάκι και η μηχανή τους βρέθηκε σε αυλή σπιτιού.

    Από την σφοδρή πρόσκρουση έχασαν την ζωή τους τόσο ο οδηγός όσο και ο επιβάτης στη μηχανή, ενώ τραυματίστηκε και και ένας ακόμη νεαρός που επέβαινε στο δεύτερο δίκυκλο.

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

     

    ΠΑΤΡΑ: Αυτά είναι τα δύο παλικάρια που έχασαν την ζωή τους στα Αραχωβίτικα! Θρήνος σε δύο οικογένειες – ΦΩΤΟ

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Ενα χιλιόμετρο ουρά… μέσα στην οδό Κορίνθου – ΦΩΤΟ

    Εγραψε ο Δημοσιογράφος Ανδρέας Βρής: ΠΑΤΡΑ / ΕΡΓΑ ΑΥΤΗ...

    Πένθος στο ΕΚΑΒ για τον θάνατο της γιατρού Αναστασίας Ζυγούρα – Το συγκινητικό «αντίο» του Άδωνι Γεωργιάδη

    Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του ΕΚΑΒ μετά την απώλεια...

    Μεταμοσχεύσεις: Η αλυσίδα ζωής μετά την απώλεια των παιδιών στον Άραχθο – Τα επιστημονικά “θαύματα” που ξεκίνησαν από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας

    Στα χειρουργεία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Πάτρας την περασμένη Κυριακή...