Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος: Υποβλήθηκε σε τραχειοστομία

    Ημερομηνία:

    Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσπάθειες των γιατρών να τον αποσυνδέσουν από τη μηχανική αναπνευστική υποστήριξη δεν είχαν αποτέλεσμα, οπότε προχώρησαν σε τραχειοστομία. Πρόκειται για μια ιατρική πράξη που κρίνεται αναγκαία από τους γιατρούς για περιστατικά παρατεταμένης διασωλήνωσης, πλέον των 15 ημερών, ώστε να μειωθούν οι κίνδυνοι λόγω αυτής.

    Ο 95χρονος ιεράρχης είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο της αλβανικής πρωτεύουσας στις 30 Δεκεμβρίου με συμπτώματα βαριάς ίωσης. Στις 3 Ιανουαρίου, κι έχοντας παρουσιάσει επιδείνωση, διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό όπου αρχικά νοσηλεύτηκε σε απλό θάλαμο.

    Στις 10 Ιανουαρίου, κι έπειτα από επιδείνωση της γαστρικής αιμορραγίας, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια εισήχθη διασωληνωμενος στη ΜΕΘ. Η κατάστασή του είχε κριθεί κρίσιμη από τους θεράποντες ιατρούς, με επικεφαλής την καθηγήτρια Εντατικολογίας, κυρία Αναστασία Κοτανίδου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    H Σμαράγδα Καρύδη και o Γιώργος Καπουτζίδης επέστρεψαν από το Ομάν με πτήση επαναπατρισμού

    Με πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων από το Ομάν επέστρεψαν η Σμαράγδα Καρύδη και...

    Στην Πάτρα και στο θέατρο “Πάνθεον” η παράσταση “Αγώνες και μεταμορφώσεις μια γυναίκας” του Εντουάρ Λουί

    «Αγώνες και μεταμορφώσεις μιας γυναίκας» του Εντουάρ Λουί Σε σκηνοθεσία...

    Ο ΑΣΤΟ τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με την προβολή της ταινίας “Υπατία”

    Η ομάδα προβολής ταινιών του συλλόγου μας σας προσκαλεί...