Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος: Υποβλήθηκε σε τραχειοστομία

    Ημερομηνία:

    Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσπάθειες των γιατρών να τον αποσυνδέσουν από τη μηχανική αναπνευστική υποστήριξη δεν είχαν αποτέλεσμα, οπότε προχώρησαν σε τραχειοστομία. Πρόκειται για μια ιατρική πράξη που κρίνεται αναγκαία από τους γιατρούς για περιστατικά παρατεταμένης διασωλήνωσης, πλέον των 15 ημερών, ώστε να μειωθούν οι κίνδυνοι λόγω αυτής.

    Ο 95χρονος ιεράρχης είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο της αλβανικής πρωτεύουσας στις 30 Δεκεμβρίου με συμπτώματα βαριάς ίωσης. Στις 3 Ιανουαρίου, κι έχοντας παρουσιάσει επιδείνωση, διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό όπου αρχικά νοσηλεύτηκε σε απλό θάλαμο.

    Στις 10 Ιανουαρίου, κι έπειτα από επιδείνωση της γαστρικής αιμορραγίας, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια εισήχθη διασωληνωμενος στη ΜΕΘ. Η κατάστασή του είχε κριθεί κρίσιμη από τους θεράποντες ιατρούς, με επικεφαλής την καθηγήτρια Εντατικολογίας, κυρία Αναστασία Κοτανίδου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άρειος Πάγος: Κανένα ελαφρυντικό για τον φοιτητή που ανέβασε σε πορνογραφικό site και FB τις συνευρέσεις με την πρώην του

    Φοιτητής 22χρονος, προκειμένου να εκδικηθεί τη συμφοιτήτριά του, επειδή εκείνη...

    The Love Van: Οι εθελοντές που ήρθαν στην Πάτρα για να προσφέρουν φαγητό στις πυρόπληκτες οικογένειες

    O εθελοντισμός και η αλληλεγγύη στην Πάτρα αυτές τις...

    Την Πέμπτη ο Ανδρουλάκης στην Αχαϊα – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    Την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2025 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος...

    Όταν το ChatGpt παρομοιάζει λαϊκούς τραγουδιστές με μέταλ μπάντες – Ο Διονυσίου σαν Black Sabbath και ο Καζαντζίδης, Led Zeppelin

    «Μονοπάτια» και παράλληλα συμπάντα που ούτε μπορούμε να διανοηθούμε,...