Αρχιμανδρίτης κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ερωτικής συνοδού σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην Αθήνα

    Ημερομηνία:

    Η 34χρονη πήγε στο νοσοκομείο και αφού της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες προχώρησε σε καταγγελία

    Στο εδώλιο θα καθίσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο ένας αρχιμανδρίτης ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ερωτικής συνοδού σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας.

    Ο ιερωμένος ζήτησε τηλεφωνικά τις υπηρεσίες της 34χρονης, αφού πρώτα συμφώνησε για το αντίτιμο, αλλά κατά την ώρα της συνεύρεσης, εκείνος χρησιμοποίησε βία χωρίς τη συναίνεσή της, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σε διάφορα σημεία του σώματός της.

    Μετά τη συνεύρεση, και με την ιερόδουλη σε κατάσταση σοκ, ο ιερέας τής έδωσε τα χρήματα και αποχώρησε.

    Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο και αφού της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες προχώρησε σε καταγγελία, με τη δίκη να έχει πάρει αναβολή για τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

    Από την πλευρά του ο αρχιμανδρίτης υποστηρίζει πώς όλα ήταν συμφωνημένα και ότι δεν άσκησε καμία βία χωρίς της συναίνεση της 34χρονης.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αιγοπροβατοτρόφοι: Αποζημιώσεις για τις πληγείσες περιοχές λόγω ζωονόσων

    Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σε συνεργασία με το...

    Έργα αφαλάτωσης με fast-track διαδικασίες: Η μάχη με τη λειψυδρία και η ανακούφιση στα ελληνικά νησιά

    Ο κυβερνητικός σχεδιασμός περιλαμβάνει 103 έργα αφαλάτωσης και εξασφάλισης υδροδότησης σε 61 νησιά,...

    Πλεόνασμα–έκπληξη 10 δισ. ευρώ και ελιγμοί στις δαπάνες μεγαλώνουν το καλάθι των παροχών

    Πλεόνασμα–έκπληξη, που εκτιμάται ότι θα αγγίξει ή και θα...

    Της κακομοίρας για τον Bloody Hawk στον Πύργο – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Ο Πύργος έζησε χθες μια από τις πιο δυνατές...