Αρχισαν …τα όργανα στον Εμπορικό Σύλλογο – Κατσιγιάννης εναντίον Βαγενά για τις διαγραφές

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μάκης Κατσιγιάννης αναφέρει:

    «Είμαστε υποχρεωμένοι, σαν ανεξάρτητος συνδυασμός, να καταγγείλουμε την ακραία και αντιδημοκρατική ενέργεια διαγραφής μελών από το μητρώο του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, από τη νυν διοίκηση και προσωπικά τον απερχόμενο Πρόεδρο, Γιώργο Βαγενά.

    Η διαγραφή 1.800 και πλέον εμπόρων, χωρίς αιτιολογία και αντιστοιχία με τις διαδικασίες του καταστατικού, πλήττει περαιτέρω τον εμπορικό σύλλογο, σε μία στιγμή που θα έπρεπε να διευρύνεται και να διεκδικεί με ομαλό και συντεταγμένο τρόπου λύσεις για τα προβλήματά του.

    Η όλη συνθήκη γίνεται τραγικότερη, αφού κατόπιν ελέγχου του μητρώου που μας παραδόθηκε αργοπορημένα, διαπιστώνουμε ότι οι διαγραφέντες εκπροσωπούν επιχειρήσεις που βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία, που θα μπορούσαν με διάλογο και επιχειρήματα να συμμετέχουν στις διαδικασίες και έχουν δικαίωμα ψήφου! Έχουν όμως κατά τον κ. Βαγενά ένα μειονέκτημα: ίσως δεν είναι συνοδοιπόροι αυτού και του ΣΥΡΙΖΑ και άρα η συμμετοχή τους θα αποδοκίμαζε τη νυν πλειοψηφούσα παράταξη.

    Φλίγκος

    Επίσης, εντοπίστηκαν εγγεγραμμένοι, που τους δίδεται δικαίωμα ψήφου,  χωρίς να λειτουργούν επιχειρήσεις, αλλά στηρίζουν τον κ. Βαγενά και τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Τα παραπάνω, δεν προκύπτουν από την διαφορετική πολιτική μου αφετηρία με τον κ. Βαγενά. Θυμάμαι και συγχαίρω για την παρέμβασή τους, στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, τους 119 συνδικαλιστές που έχουν διαφορετικό προσανατολισμό από αυτόν που ο κ. Βαγενάς ακολουθεί για το εμπόριο, την ενότητα και την προοπτική.

    Με θλίψη μου διαπιστώνω όμως ότι κάποιοι για να παραμείνουν στην καρέκλα τους, χρησιμοποιούν το κόμμα τους και όσους πιστεύουν σε αυτό.

    Τονίζουμε για ακόμη μια φορά ότι η παράταξή μας «Νέα Πρόταση» διεκδικεί καθαρές διαδικασίες έως τις εκλογές, ενότητα και ηθική αντιστοιχία καταστατικού και πράξεων. Δεν είναι ώρα για αποκλεισμούς, αλλά για διεύρυνση και κοινή πορεία, στη βάση σαφούς πλαισίου δράσης.

    Έχουμε ανεξάρτητη και αδέσμευτη φωνή κι έτσι τους καλούμε να προστατέψουμε όλοι μαζί τον Εμπορικό Σύλλογο από ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον εαυτό τους και όχι στο κοινό καλό».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Φεστιβάλ Ποίησης Πάτρας …ανοίγει τα φτερά του

    Το Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Πάτρας συνεργάζεται με το Φεστιβάλ...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 10/6/2025

    12:00 COSMOTE SPORT 6 HD Ντένις Σαποβάλοφ – Άρθουρ...

    Στάθης Αγγελόπουλος: Δεν θέλω καμία επαφή μαζί του, δήλωσε η πρώην σύζυγός του μετά τη σύλληψη του τραγουδιστή

    Μετά τη σύλληψη του Στάθη Αγγελόπουλου τη Δευτέρα 9 Ιουνίου, η...

    Νέα δελτία από τον ΟΠΕΚΑ για δωρεάν εκδρομές: Αρχίζει σήμερα η υποβολή αιτήσεων – Οι δικαιούχοι, τα ποσά και τα «πέναλτι»

    Σήμερα, Τρίτη,10 Ιουνίου κάνει πρεμιέρα το εκδρομικό πρόγραμμα τουρισμού...