ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ “ΟΡΓΑΝΑ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ: Δείτε ποιοι “έφαγαν” πρόστιμο

    Ημερομηνία:

    Δύο διοικητικά πρόστιμα ύψους 1.875€ το καθένα επιβλήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε δύο περιπτώσεις παράνομης καύσης φυτικής βλάστησης στην Αχαΐα, κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας.

    Πρώτη περίπτωση στην Πιτίτσα 
    Στις 04 Μαΐου 2025, ανακριτικοί υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας επέβαλαν πρόστιμο 1.875€ σε ημεδαπό, ο οποίος προχώρησε σε καύση υπολειμμάτων φυτικής βλάστησης στην περιοχή Πιτίτσα του δήμου Πατρέων.

    Δεύτερη περίπτωση στο Λάππα 
    Στις 03 Μαΐου 2025, ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών επέβαλαν επίσης πρόστιμο 1.875€ σε ημεδαπό στην Κοινότητα Λάππα του δήμου Δυτικής Αχαΐας, για καύση φυτικής βλάστησης, παραβιάζοντας τη νομοθεσία.

    Οι έλεγχοι από τις αρμόδιες αρχές εντάσσονται σε ευρύτερο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας και ασφάλειας, καθώς οι παράνομες καύσεις ενδέχεται να προκαλέσουν σοβαρές πυρκαγιές και ζημιές στην τοπική χλωρίδα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απιστία: 20 σημάδια που αποκαλύπτουν ότι σας απατά

    Το να ανακαλύπτει κανείς ότι έχει απατηθεί από το...

    Εννέα απλές συνήθειες που σαμποτάρουν τη σεξουαλική ικανοποίηση – Δεν τις φαντάζεστε

    Είτε πρόκειται για τις καθημερινές μας συνήθειες είτε για...

    Γιατί τα μωρά μυρίζουν τόσο όμορφα;

    Έρευνα που έγινε στην Ιαπωνία απέδειξε ότι η μυρωδιά του...

    Τι χρώμα έχει η ημερομηνία που γεννήθηκες, τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σου

    Όλοι γνωρίζουμε ότι η ημέρα της γέννησής μας, μας...