Άρχισε η έρευνα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας – Γιατί εξετάζεται να κληθεί να καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης

    Ημερομηνία:

    Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών μπαίνουν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας, των άλλων δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου  και του Μάνου Δασκαλάκη, στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας που έχει διατάξει η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

    Ήδη οι Αρχές έχουν πάρει στα χέρια τους, τους ιατρικούς φακέλους των δύο παιδιών και έχουν καταρτίσει τον κατάλογο με τις μαρτυρίες που θα πρέπει να συγκεντρώσουν.

    Σύμφωνα με το OPEN, η διαδικασία είναι πιο βατή, καθώς υπάρχει πλέον ύποπτος και μάλιστα ήδη κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία. Ως εκ τούτου, μπορούν να προχωρήσουν και σε δικονομικές πράξεις που δεν μπορούσαν να εφαρμόσουν στην περίπτωση της δολοφονίας της Τζωρτζίνας. Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου και να πραγματοποιηθεί έρευνα στα ηλεκτρονικά δεδομένα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

    Δεν αποκλείεται επίσης σε αυτή τη φάση της έρευνας για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών από την Πάτρα να κληθεί να καταθέσει ακόμη και ο πατέρας, εκτός από το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.  Κι αυτό, γιατί θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για το τι συνέβαινε το διάστημα που χρειάστηκε να νοσηλευτούν τα παιδιά, αλλά και για τις ασθένειες των παιδιών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 18χρονος που συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό 13χρονου στη Θεσσαλονίκη

    Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 18χρονου που συνελήφθη...

    Πάτρα: Γνωστή εταιρεία ήθελε ακίνητο στη Μαιζώνος αλλά… άλλαξε γνώμη λόγω ενοικίων

    του Αχιλλέα Ροδίτη Το πώς ο πεζόδρομος της Μαιζώνος επηρεάζει...

    Πάτρα: Η Δημοτική αρχή σε σχολεία για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και μέλη της Δημοτικής...

    Πάτρα: Smart παρέσυρε 15χρονο ποδηλάτη! Πανικός στην Ακτή Δυμαίων – φωτό

    Πανικός το μεσημέρι στην οδό Ακτή Δυμαίων στο ύψος...