Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν τέσσερις δικαστές λόγω καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Ημερομηνία:

Η πειθαρχική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου απέλυσε τέσσερις δικαστές λόγω του ότι παρουσίαζαν μεγάλες καθυστερήσεις στην έκδοση αποφάσεων, ανεβάζοντας έτσι το συνολικό αριθμό των απολυθέντων στους 24 μέσα σε 11 μήνες.

Συγκεκριμένα, στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με πρόεδρο την Μαρία Γεωργίου και εισαγγελέα, τον ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό της χώρας, Ισίδωρο Ντογιάκο, παραπέμφθηκαν με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης, λόγω υπηρεσιακής ανεπάρκειας, 4 γυναίκες πρόεδροι Πρωτοδικών που υπηρετούσαν στην Αθήνα.

Για όλες αποφασίστηκε η οριστική τους παύση καθώς παρουσίαζαν καθυστερήσεις στην έκδοση αποφάσεων που ξεπερνούσαν και τον έναν χρόνο. Και παρόλο που οι πειθαρχικές διώξεις σε βάρος τους είχαν ξεκινήσει από όταν ακόμα είχαν τον βαθμό του Πρωτοδίκη αυτές συνέχισαν να καθυστερούν.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η Πάτρα ντύνεται στα ροζ για 14η χρονιά-Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου το Pink the City 2026

Για 14η συνεχόμενη χρονιά, το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας...

Τα ζώδια που δυσκολεύονται να μείνουν σε μια σταθερή σχέση

Aς το παραδεχτούμε: πολλές φορές οι σχέσεις δεν διαρκούν...

Τα 11 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις αν σε απατήσει

Το να μάθεις ότι η σύντροφος σου σε κερατώνει...

Ερωτική επιθυμία: Πότε χάνεται και πώς θα ανέβει

Η ερωτική επιθυμία δεν μπορεί να μετρηθεί ή να...