Μια συνεργασία που το κοινό περίμενε εδώ και χρόνια πραγματοποιούν ο Αργύρης Αγγέλου και η Αγγελική Λάμπρη, οι οποίοι συναντιούνται ξανά επαγγελματικά, αυτή τη φορά στη θεατρική σκηνή.
«Πόσα χρόνια χρειάστηκε να περάσουν…»
Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Αργύρης Αγγέλου μέσα από μια νέα ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας βίντεο από τη νέα τους συνεργασία.
Οι δύο ηθοποιοί μάλιστα επισημαίνουν στο βίντεο πως, παρά την κοινή τους παρουσία στο «Παρά 5», αυτή είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται θεατρικά.
«Πόσα χρόνια χρειάστηκε να περάσουν για να δουλέψουμε επιτέλους στο θέατρο μαζί;;;;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Αγγέλου στην ανάρτησή του.
Η θεατρική τους συνάντηση θα γίνει μέσα από την κωμωδία «Απόψε τρώμε στις Ιοκάστης», η οποία κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου.
Η νέα τους θεατρική συνάντηση
Η παράσταση θα παρουσιαστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν στο ολοκαίνουργιο θέατρο ΦΙΛΙΠ στην Αθήνα.


