Άρης Σερβετάλης: Πάει Επίδαυρο με μια διασκευή των «Βατράχων» του Αριστοφάνη

    Ημερομηνία:

    Ζευγάρι στη ζωή και στη σκηνή ο Άρης Σερβετάλης και η ΄Εφη Μπίρμπα, παρουσιάζουν απόψε και αύριο Σάββατο, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, τα «Βατράχια» του Αριστοφάνη. Εκείνος πρωταγωνιστεί και εκείνη σκηνοθετεί.

    Η παράσταση αποτελεί μια σύγχρονη διασκευή της αγαπημένης αριστοφανικής κωμωδίας, η οποία πραγματεύεται την αξία της ποίησης και της τέχνης στην κοινωνία μας.

    Στο Επιδαύριο σκηνοθετικό της βάπτισμα η Έφη Μπίρμπα παραδίδει μια κωμωδία με DNA τραγωδίας σε μετάφραση του Κωνσταντίνου Μπλάθρα, διασκευή σε συνεργασία με τους Κωνσταντίνο Μπλάθρα και Άρη Σερβετάλη και μουσική του Constantine Skourlis.

    Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί Άρης Σερβετάλης, Μιχάλης Σαράντης, Αργύρης Ξάφης, Ηλέκτρα Νικολούζου, Μαίρη Μηνά, Έκτορας Λιάτσος, Μιχάλης Θεοφάνους, Αλεξάνδρα Καζάζου, Νάνσυ Μπούκλη και Κυριάκος Σαλής.

    Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ 

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Nick Reiner: Επίσημα αντιμέτωπος με την κατηγορία της δολοφονίας των γονιών του

    Είναι πλέον επίσημο: Στον Nick Reiner απαγγέλθηκε η κατηγορία της δολοφονίας...

    Τουρίστας έπιασε εν αγνοία του θανατηφόρο χταπόδι και έγινε viral στα social media

    Ένας Βρετανός τουρίστας γλίτωσε στο παρά πέντε, όταν χωρίς...

    Στο νοσοκομείο 9χρονος που έλαβε φάρμακο σε challenge με συμμαθητή του στο Αγρίνιο

    Παιδί 9 ετών νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Αγρινίου μετά από επικίνδυνο...

    Οι κάμερες με ΑΙ ξεκινούν να γράφουν παραβάτες, σε ποια σημεία της Αττικής βρίσκονται

    Εντός αυτής της εβδομάδας ξεκινά και ολοκληρώνεται η εγκατάσταση των...