Άρης Σπηλιωτόπουλος για Στέφανο Κασσελάκη: «Είναι επιτυχημένος και δεν έχει να κρύψει κάτι»

    Ημερομηνία:

    Στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη έχε προστεθεί εδώ και λίγο καιρό ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ο οποίος μίλησε για τη φράση «φωτιά» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».

    «Υπάρχει μια αμέλεια που δημιουργεί συνθήκες από τις οποίες έχουν χαθεί ζωές. Είναι μια φράση η οποία λέγεται στον προφορικό λόγο. Εννοεί ότι έγιναν παραλείψεις που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη», είπε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τον Στέφανο Κασσελάκη.

    Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι η πρώτη φορά που έχουμε ένα αρχηγό που λειτουργεί αντισυμβατικά. ”Δεν κρύβω τίποτα”, λέει ”και έτσι ζω”. Οι πολιτικοί έβλεπαν το πόθεν έσχες με τρόμο. Είναι ένας επιτυχημένος άνθρωπος και δεν έχει να κρύψει κάτι. Ο Κασσελάκης δεν έχει ανάγκη από συμβουλές, λειτουργεί με τρόπο διαυγή και κρυστάλλινο και δεν το έχουμε συνηθίσει αυτό. Η διαφάνεια και ο τρόπος που λειτουργεί ξενίζει γιατί είναι αντισυμβατικός. Δεν νομίζω ότι έχει τοξικότητα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σκληρή απάντηση της Αθήνας στο τουρκικό ΥΠΕΞ: Δεν επιτρέπουν υποδείξεις οι διάφορες πρακτικές της Άγκυρας

    Απάντηση στον εκπρόσωπο του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, ο οποίος εξαπέλυσε...

    ΠΑΤΡΑ: Εξι ανεκτίμητα δώρα από τον Βασίλη! Η τραγωδία με τον 40χρονο και η ζωή που χάρισε – ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ

    Στην ύψιστη προσφορά προχώρησε η οικογένεια του 40χρονου οικοδόμου, Βασίλη,...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Μεγάλη φωτιά μέσα στη νύχτα – Ηχησε 112 – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή και σημεία με...

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...