Αρμοδιότητες σε νέους Εντεταλμένους Περιφερειακούς Συμβούλους ανέθεσε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης

    Ημερομηνία:

    “Για την περαιτέρω ενίσχυση του έργου της Περιφερειακής Αρχής και την αμεσότερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης ανέθεσε καθήκοντα σε εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής του” αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

    Οι νέοι, άμισθοι, Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τις αντίστοιχες αρμοδιότητες, είναι:

    Τηλιγάδης Αριστείδης με αρμοδιότητα την σύνδεση της περιφερειακής αρχής με τους εμπορικούς συλλόγους εντός των ορίων της ΠΕ Αχαΐας.

    Μπούνιας Χρήστος με αρμοδιότητα την ενημέρωση κοινού και την προώθηση των προγραμμάτων Ιnteregg Eλλάδα – Ιταλία.

    Δαουτίδης Κων/νος με αρμοδιότητα την σύνδεση της περιφερειακής αρχή με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροδιοτροφικό τομέα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ενώ θα προταθεί και για Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης ΠΔΕ.

    Σταυρουλόπουλος Λυκούργος με αρμοδιότητα τα θέματα Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS 3) για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

    Φούντας Αθανάσιος με αρμοδιότητα την ενημέρωση για θέματα περιβάλλοντος εντός της ΠΕ Ηλείας.

    Σακελλαρόπουλος Παναγιώτης με αρμοδιότητα την ενημέρωση   για τις Χωρικές Στρατηγικές ΟΧΕ – ΒΑΑ

    Επίσης για την υποστήριξη του έργου της Περιφερειακής Αρχής ορίστηκε η Αγγελική Ρούση -Ντζιμάνη άμισθη σύμβουλος του Περιφερειάρχη για θέματα σύνδεσης της Περιφερειακής Αρχής με τους Ο.Τ.Α. Α’ βαθμού και ο Γεράσιμος Μπελεβώνης άμισθος σύμβουλος του Περιφερειάρχη για θέματα αθλητισμού.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό οδηγού χωρίς δίπλωμα

    Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας συνελήφθη στην Πάτρα, άνδρας  ...

    Προκλητικές δηλώσεις Τραμπ από Κατάρ: «Θέλω οι ΗΠΑ να πάρουν τη Γάζα και να την κάνουν ζώνη ελευθερίας»

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κατάρ, ο Ντόναλντ...

    Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 43χρονη που τραυμάτισε το σκυλί του συζύγου της και επιτέθηκε στους αστυνομικούς

    Το δικαστήριο της επέβαλε επιπλέον χρηματική ποινή 1.800 ευρώ,...