Αρνιά και χορός στο Πασχαλινό γλέντι του Δήμου Πατρέων – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Ζεστά χαμόγελα και πολλές ευχές, πλημμύρισαν από το πρωί το Λαϊκό Στέκι στις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα, που πραγματοποιήθηκε το Πασχαλινό Γλέντι του Δήμου Πατρέων. 

    Το Συμβούλιο του Νότιου Διαμερίσματος με επικεφαλής τον πρόεδρο Δημήτρη Μπούσια, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα «Η Ειρήνη» με επικεφαλής τον πρόεδρο Δημήτρη Δημητρίου και εθελοντές, εδώ και μέρες προετοίμασαν αυτή την όμορφη γιορτή.

    Οι σούβλες στήθηκαν από νωρίς, τα τραπέζια στρώθηκαν και ο κόσμος άρχισε να φτάνει, ενώ από το γλέντι δεν έλειψαν η μουσική και ο χορός.

    dsc_7123.jpg

    Εκτός από όσους βρέθηκαν εκεί, το εορταστικό γεύμα έφτασε και σε συμπολίτες μας που δεν είχαν τη δυνατότητα να είναι παρόντες.

    Στο γλέντι έδωσαν το παρόν οι αντιδήμαρχοι Αποστολής Αγγελής, Βίβιαν Σαμούρη και Αναστασία Τογιοπούλου, αλλά και ο Χρήστος Γιαννόπουλος, δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος του Χορευτικού του Δήμου Πατρέων.

    “Ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν και προσέφεραν για την πραγματοποίηση του πασχαλινού τραπεζιού, κάνοντας πράξη το ένας για όλους και όλοι για έναν”, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Πατρέων.

    1_0.jpg

    img_20250420_201349.jpg

    img_20250420_201936.jpg

    dsc_7245.jpg

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    STARSAILOR 25th ANNIVERSARY live στην Πάτρα

    STARSAILOR 25th ANNIVERSARY live στην Πάτρα Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου Royal Theater Opening...

    Ολοι μαζί! Για να σώσουμε την μικρή Αναστασία από την Πάτρα! Διεγνώσθη με όγκο

    Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο αγώνες, επιδόσεις και μετάλλια....

    Πάτρα: Αναγνωρίζετε αυτή τη συνοικία; Δείτε την απάντηση

    Είναι ο Αγιος Διονύσιος. Φωτογραφία αρχείο Φίλιππου Ανδρεόπουλου