Αρνητές ζητούν εκταφή συγγενών τους για να διαπιστώσουν αν πέθαναν από Covid

    Ημερομηνία:

    Στα προβλήματα που δημιουργούν οι αρνητές του κορονοϊού αναφέρθηκε ο λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής Μάριος Λαζανάς. Σημείωσε, δε, ότι έχουν ληφθεί τουλάχιστον τρεις δικαστικές αποφάσεις στην Αθήνα για εκταφές νεκρών, καθώς αμφισβητείται από συγγενείς των θανόντων ότι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές της COVID-19.

    Φλίγκος

    Ο Μάριος Λαζανάς ανέφερε ότι γιατροί τραβιούνται στα αστυνομικά τμήματα και στα δικαστήρια μετά από μηνύσεις και δυστυχώς «αν σου συμβεί οτιδήποτε από αυτά πρέπει να τρέχεις μόνος σου, με τους δικούς σου δικηγόρους». Πρόσθεσε μάλιστα ότι στην Αθήνα έχουν ληφθεί τουλάχιστον τρεις αποφάσεις δικαστηρίου για εκταφές νεκρών προκειμένου να διαπιστωθεί ότι πέθαναν από κορονοϊό. Η συγκεκριμένη ενέργεια εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα.

    ICECAP

    «Είμαστε τρελοκομείο πια», είπε χαρακτηριστικά ο λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής προσθέτοντας ότι εκτός από την υπογραφή γιατρού σε έναν θάνατο, υπάρχουν σειρά ιατρικών εγγράφων και εξετάσεων και δεν λαμβάνεται υπόψη τίποτα από αυτά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Nappuccino: Αυτή η νέα τάση που αλλάζει τον ύπνο μας

    Σε μια εποχή που μας θέλει συνεχώς σε εγρήγορση,...

    Nαστάζια Μητροπούλου: Τα πάντα ΟΛΑ άλλαξαν για το κορίτσι του Θέμου!

    Εχοντας αφήσει πίσω της όλα τα άσχημα που βίωσε, η Ναστάζια...

    Οι 10 κορυφαίοι εφοπλιστές που κυριαρχούν στην παγκόσμια αγορά ξηρού φορτίου το 2025 – Ηγετική η παρουσία της Ελλάδας

    Από το σιδηρομετάλλευμα και τον άνθρακα έως τα δημητριακά και τα λιπάσματα, η ναυτιλία...

    Η Ελληνίδα μάνα και το σπιτικό φαγητό από το ’50 έως σήμερα

    Η εικόνα μιας μητέρας που κυνηγάει το μικρό της...