Άρπαξε την μητέρα του από τον λαιμό και φώναζε ότι θα την κάψει για 500 ευρώ

Ημερομηνία:

Στο Αυτόφωρο κατέληξαν μητέρα και γιος την Πέμπτη έπειτα από ακραίο επεισόδιο στο σπίτι τους στην Αργαλαστή, στη Μαγνησία.

Ο 44χρονος που βρέθηκε με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα, ζητούσε από την μητέρα του χρήματα, που όπως είπε του χρωστούσε, από την εργασία του το καλοκαίρι στην οικογενειακή ταβέρνα και εκείνη αρνήθηκε να του τα δώσει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news.

«Είναι αλκοολικός, παίζει τζόγο, δεν αντέχω άλλο» δήλωσε η 72χρονη μητέρα. Ο γιος της την άρπαξε από τα μαλλιά και τον λαιμό και φώναζε πως θα την κάψει.

Το τελευταίο επεισόδιο έγινε για 500 ευρώ, ενώ η μητέρα δήλωσε πως την προηγούμενη ημέρα του είχε δώσει 1.350 ευρώ που έγιναν «καπνός».

Οδηγήθηκαν σε ποινική διαμεσολάβηση. Ο γιος ζήτησε ψυχιατρική εξέταση της μητέρας του και οδηγήθηκε στην ψυχιατρική του Νοσοκομείου, όπου εκτιμήθηκε πως δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Όταν η Σοφία Λόρεν έγινε… κάτοικος Ελλάδας και μιλούσε ελληνικά!

ΗΣοφία Λόρεν είναι ο τελευταίος «ζωντανός θρύλος» του ιταλικού...

Η Eva Murati με μπλε μπικίνι στις διακοπές της σε Ελληνικό νησί – φωτο

Η Αλβανίδα αθλητική τηλεπαρουσιάστρια Eva Murati με μπλε μπικίνι...

Τσιρώνης: Γιατροί με «εντέλλεσθαι» από νοσοκομείο σε νοσοκομείο για να καλύπτονται τα κενά του ΕΣΥ

Τις σοβαρές καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων «Η Συναδέλφωσις» του...